ABBY MAKNANYA GEREJA! HMMM GEMPAK TAK??
-
Apa ada pada nama? Orang dulu2 kalau beri nama anak, main hentam keromo
jer. Cantum pangkal nama suami dan isteri, dah jadi nama anak. Tak kesahlah
ka...
Sunday, July 10
AL-FATIHAH,SAPA YG HARUS DIPERSALAHKAN?
adakah wajar Polis dan UMNO dipersalahkan menyebabkan peserta Bershit meninggal semalam,tidakkah ini ibarat marahkan nyamuk kelabu dibakaqnya.esok lusa bila longkang tersumbat salahkan UMNO jugak padahal itu harus dirujuk kepada pihak berkuasa tempatan.Propaganda murahan seperti ini yang dimainkan oleh pihak malaysiakini dan portal kepada pakatan haram bukannya membantu memakmurkan malaysia malahan memburukkan imej serta menutup periuk nasik pengusaha pelancongan,Dari apa yang diberitahu MKP industri pelancongan terjejas dengan penyebaran yang menyatakan politik malaysia tidak stabil,Pengunjung merasa kurang senang dengan situasi ini.Anggaran kerugian dijanggka melebihi 1bilion ringgit dan masa yang diperlukan untuk memulihkan persepsi pengunjung selama 6 bulan.Siapa yang rugi?????????/
untuk menjelaskan kematian peserta Bershit sila klik disini blog M.I.M
Mudahnya PAS diPerlembukan.
TAHNIAH kepada Pas! Mungkin itulah perkataan paling sesuai untuk mengiktiraf ‘jasa’ parti itu dalam penyertaan pada himpunan haram Bersih semalam.
Pas kini sudah berjaya membuktikan kepada rakan-rakan sekutunya iaitu Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP serta badan bukan kerajaan (NGO) yang sehaluan dengan pembangkang bahawa Pas kini benar-benar sebuah parti yang memperjuangkan negara berkebajikan.
Parti itu bersedia melakukan ‘kebajikan’ dengan menjadikan ibu pejabatnya sebagai satu lokasi untuk berkumpul dan bermesyuarat, mengarahkan Unit Amalnya menjadi benteng utama perhimpunan dan menggesa ahli-ahlinya turun beramai-ramai ke Kuala Lumpur.
Kononnya atas nama perjuangan, menegakkan keadilan dan taat kepada arahan pemimpin, kesemua mereka sanggup meninggalkan anak isteri, ibu bapa dan abang adik semata-mata untuk terlibat dalam perhimpunan haram berkenaan. Berbanding tidak sampai berapa kerat penyokong PKR dan DAP, penyokong Pas paling ramai memenuhi jalan raya di Kuala Lumpur.
Ini belum lagi mengambil kira bagaimana ada penyokong Pas di tanah suci Mekah memakai kemeja T Bersih sebagai tanda sokongan kepada perhimpunan tersebut, begitu juga dengan sekumpulan pelajar Malaysia di Mesir.
Mereka sengaja melupakan bahawa perhimpunan haram berkenaan adalah cetusan idea S.Ambiga, seorang peguam wanita yang telah banyak melakukan tindakan gugat umat Islam termasuklah dalam isu murtad - satu isu yang sering dijaja oleh Pas kononnya menunjukkan kegagalan UMNO menjadi pentadbir Islam yang baik.
Ternyata sekali penglibatan Pas dalam menjayakan perhimpunan haram itu sudah membuktikan bahawa Pas bukanlah sebuah parti Islam. Sebaliknya memang layak untuk mereka berada dalam golongan parti-parti sekular lain melalui perjuangan negara berkebajikan.
Jika benar mereka mengaku masih berpegang kepada perjuangan Islam sudah pasti Pas akan memikirkan semasak-masaknya penglibatan dalam perhimpunan haram itu.
Tetapi malangnya Pas begitu mudah diperkotak-katikkan oleh Ambiga, PKR dan DAP. Kelebihan sebagai sebuah organisasi yang tersusun dan mempunyai ahli yang kesemuanya orang Melayu telah dipergunakan oleh ketiga-tiga pihak berkenaan untuk menyeret Pas yang pada masa ini cukup dahagakan kuasa.
Justeru Pas berusaha habis-habisan untuk memastikan himpunan Bersih hasil cetusan idea Ambiga berjaya walaupun ia akan menyusahkan jutaan warga Kuala Lumpur.
Pas ingin membuktikan merekalah jaguh dalam berhadapan dengan pihak berkuasa melalui demonstrasi bagi mengemukakan tuntutan yang sengaja direka bagi membantu menutupi segala kelemahan dan masalah moral yang melumuri pemerintahan pembangkang serta pemimpin-pemimpinnya.
Pas menjadi penyumbang terbesar kepada segala kesusahan yang dialami oleh warga Kuala Lumpur berikutan penutupan sebahagian besar jalan, penutupan perniagaan dan terbantutnya aktiviti masyarakat.
Ini belum lagi termasuk ‘sumbangan besar’ Pas yang membantu pihak-pihak tertentu untuk memecah-belahkan lagi umat Islam dan orang Melayu serta bertanggungjawab melihat negara yang dipimpin oleh orang Islam tercemar di mata dunia. Malahan Pas juga layak menerima ucapan ‘tahniah’ kerana terus setia sebagai ‘kuda tunggangan’ kepada Ambiga, Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim dan pemimpin-pemimpin DAP.
Sebab itulah Ambiga begitu berdegil mahu mengadakan perhimpunan berkenaan kerana beliau amat memahami ‘kesetiaan’ Pas kepada pakatan pembangkang.
Yang akan menghantar ‘rombongan’ terbesar bukannya Bersih (Ambiga), PKR atau DAP tetapi Pas, akibat dikaburi dengan ketaksuban untuk berkongsi kuasa jika pembangkang ke Putrajaya.
Parti itu gagal membaca agenda tersirat di sebalik perhimpunan haram berkenaan dan walaupun di hati kecil mereka, Pas pun mungkin terfikir bahawa tuntutan Bersih tidak munasabah namun demi politik segala-galanya dihalalkan.
Ia kerana kalau pilihan raya tidak bersih dan adil Pas tidak akan sepopular sekarang. Populariti itu dicapai berikutan kejayaan Pas menguasai Kelantan sejak 1990 sehingga sekarang, Terengganu pada 1999, Kedah pada pilihan raya umum lalu dan mempunyai lebih 20 kerusi di Parlimen.
Ini belum lagi mengambil kira bagaimana Pas boleh menubuhkan kerajaan negeri bersama PKR dan DAP di Selangor serta ‘tumpang semangkuk’ di bawah kepimpinan DAP di Pulau Pinang.
Namun Pas mengenepikan fakta-fakta itu kerana merasakan sekarang adalah detik terbaik untuk menumbangkan kerajaan dan berharap fenomena 2007 yang menyaksikan perhimpunan haram Bersih berjaya menggugat keutuhan BN pada 2008 berulang.
Saturday, July 9
RAJA DRAMA:ANWAR RAJA KELENTONG.
Ketua Pembangkang itu boleh dakwa polis bertindak ganas, boleh dakwa demokrasi sudah mati, boleh dakwa 50,000 hadir menyokong perhimpunan itu dan segala macam lagi.
Namun, hakikatnya mungkin Anwar merasa amat malu kerana perhimpunan Bersih kali ini hanya menarik tak sampai 15,000 orang sahaja menyertainya berbanding lebih 30,000 ketika perhimpunan Bersih pada 2007.
Ibarat skip drama ulangtayang, Ketua Pembangkang itu bising dakwa beliau cedera ringan dan dilihat meninggalkan KL Hilton dengan ambulan sebuah hospital swasta.
Itupun sendiri bikin ketika beliau bersama-sama beberapa pemimpin pembangkang lain berdegil cuba merempuh hadangan polis di perkarangan KL Sentral.
Sebelum itu beliau menyusup masuk menginap Hotel Hilton di situ sebelum turun menyertai peserta himpunan Bersih lain.
Anwar dalam mesej twitternya kata hanya cedera ringan tetapi peliknya tengok gambar beliau yang disiarkan beberapa blog, nampak macam ‘nazak’ sangat.
Apakah itu semua lakonan semata-mata kerana nak ‘coverline’ perhimpunan Bersih yang gagal capat matlamatnya?
Allah selamatkan negara sekali lagi dari agenda jahat Anwar Ibrahim. Dia gagal untuk himpunkan puluhan ribu atau ratusan ribu orang. Semasa arsenik atau Bersih, matlamatnya sama saja untuk kumpul ratusan ribu untuk lumpuhkan sistem negara agar lepas dakwaan liwat.
skrip sebenar Anwar sebab saya panglima nombor satu dalam susun agenda ini dulu. Kasihan lihat ada lagi terus diperalatkan lagi. Sekarang Anwar cedera pula dan di hospital. Skrip lapuk untuk selamatkan diri dari kes liwat. Dia akan guna alasan ini untuk simpati dan kemudian cabut lari.
Sebenarnya, sesiapa yang turun di jalanan melihat perhimpunan hari ini jelas melihat tindakan itu bukan bertujuan mahukan proses pilihanraya yang bersih dan adil.
Kalau menuntut perkara itu, kenapa jerit Reformasi, Hidup Rakyat dan tolak kerajaan?.
Barangkali benarlah kata Ezam bahawa Anwar hanya mahu melepaskan tengkuknya sahaja dan mereka yang tidak berdosa jadi galang ganti.
Tolak ketepi mereka yang sanggup kena siram dengan water canon atau peluru asap oleh FRU kerana mereka semua sudah terlalu taksub dengan perjuangan pembangkang.
Tetapi apa jadi dengan pesakit di hospital Tung Shin dan Hospital Bersalin Cina di Jalan Pudu apabila ratusan penunjuk perasaan meluru lari ke hospital itu mengelak ditahan pihak berkuasa.
Ini semua kerja tidak masuk akal dan hanya menyusahkan orang lain.
Begitu juga dengan nasib pemilik premis perniagaan di sepanjang Jalan Pudu, Jalan Ampang, Jalan Silang dan kawasan lain tempat perhimpunan diadakan.
Mereka terpaksa tanggung kerugian kerana menutup perniagaan sejak awal pagi lagi.
Sebab itu, memang wajar lebih seribu tangkapan oleh pihak berkuasa terharap pemimpin pembangkang dan mereka yang terbabit demonstrasi jalanan sama ada di Jalan Pudu, Central Market, KL Central, KLCC, Jalan Tuanku Abdul Rahman dan di Kampung Bharu.
Jika berani buat, mereka kena berani tanggung.
Malangnya ada juga kanak-kanak dan warga emas turut diperalat dalam perhimpunan haram yang sebelum ini sudah dicadangkan oleh kerajaan diadakan di stadium.
Namun, mereka nyata lebih berani berbanding Anwar yang awal-awal lagi ‘baling batu sembunyi tangan’ dalam isu perhimpunan Bersih dengan Datuk S.Ambiga hanya jadi boneka beliau.
Mereka juga tidak lari masuk hotel macam Anwar dan kemudian pergi menaiki ambulan dengan alasan cedera.
Akhirnya, titah Yang diPertuan Agong tidak dipedulikan Anwar dan penyokong-penyokongnya.
Nampaknya kerajaan dan pihak berkuasa tidak boleh lagi bagi muka kepada mereka yang dianggap menderhaka kerana engkar titah Yang diPertuan Agong.
Cukuplah apa yang berlaku pada 2007 dan hari ini...Rakyat sudah muak dengan politik jalanan yang tujuannya hanya mahu mempertahankan pemimpin yang didakwa oleh isteri sendiri ...kononnya anugerah Tuhan.
Ada yang secara sinis kata kes liwat dan video seks yang patut ‘dibersihkan’ dulu.Tak gitu Pak Sheikh.
SETAKAT INI SAHAJA LIVE DARI MATKILAU PENANG.
LIVE:THIAN CHUA KENA TANGKAP&PATRIOT BERJUANG WALAUPUN HUJAN
MKP MENYANJUNG TINGGI SEMANGAT YANG DITUNJUKKAN OLEH PATRIOT SANGGUP BERHUJAN DEMI PERJUANGAN DAN SEMANGAT YANG CEKAL.
Berikut adalah kronologi suasana menjelang perhimpunan patriot yang disertai Pemuda Umno dan Kelab Putera 1Malaysia di Jalan Bukit Bintang menuju ke Stadium Merdeka pada pukul 10 pagi, Sabtu.
2.45 petang: Abdul Azeez ditahan oleh polis. Sebelum itu, Khairy ditahan polis.
2.30 petang: FRU melepaskan gas pemedih mata terhadap penyokong gabungan itu.
2.15 petang: Perarakan tetap diteruskan dalam keadaan hujan.
2.10 petang: Pasukan FRU berkumpul di hadapan Am Bank, Jalan Pudu. Mereka dalam keadaan siap sedia untuk mengambil tindakan jika gabungan itu meneruskan perarakan menuju ke Stadium Merdeka.
KJ TELAH DITAHAN DIBUKIT BINTANG.
SAJA GEMPAQ NAK TENGOK APA KATA DEPA.KJ BELUM LAGI DITAHAN DAN PERARAKAN MASIH LAGI BERJALAN DENGAN LANCAR BARU NAMPAK DEPA PAKAI BAJU BERSHIT.GAS PEMEDIH MATA TELAH DILEPASKAN BAGI MENYURAIKAN DEMONTRASI HARAM.
PATRIOT TELAH MEMULAKAN LANGKAH,AYUH KITA GEMPUR BERSHIT.
PATRIOT TELAH MEMULAKAN LANGKAH DIHADAPAN KFC BUKIT BINTANG,AKAN BERARAK MENUJU KEARAH STADIUM MERDEKA,AYUH PEMUDA PATROIT BANGKIT MENENTANG BERSHIT YANG BERANI MENGHURU-HARAKAN KEADAAN TENTANG BERSHIT HABIS-HABISAN.
LIVE:SEKITAR PETALING STREET DAN DATARAN MERDEKA.
SEKITAR PETALING STREET DAN DATARAN MERDEKA
BERIKUT merupakan perkembangan terkini di Kuala Lumpur:
1.15 petang: Lebih 1,000 penyokong Bersih mula berarak dari Jalan Imbi menuju ke Stadium Merdeka.
1.07 petang: FRU setakat ini telah berjaya menyuraikan para penunjuk di hadapan Bank Agro dan Pasar Seni. Di kedua-dua tempat gas pemedih mata telah ditembak untuk menyuraikan penunjuk perasaan yang menjerit "reformasi".
12.55 tengah hari: Polis berkata, sebanyak 441 ditahan sehingga 12 tengah hari. 421 lelaki dan 20 wanita.
LIVE:BERSHIT DAH MULA BERARAK DARI KLCC MENUJU STADIUM MERDEKA
DEPA DAH MULA BERARAK DARI KLCC MENUJU KE STADIUM MERDEKA ,SETAKAT INI MAKLUMAT YANG DITERIMA LOLIS SEDANG MENYEKAT MEREKA HANYA 200 ORANG SAHAJA YANG NAMPAK TETAPI TIDAK SEORANG PUN MEMAKAI BAJU BERSIH KEBANYAKKANNYA ADALAH PEREMPUAN.TENGOK DEPA PAKAI KEPIAH PUTIH AGAKNYA DARI MANA GOLONGAN DEPA NIE MESTI PUAK PAS DIPERKUDAKAN OLEH DAP LAHANAT.
LIVE:SEKITAR KLCC DAN STADIUM MERDEKA........TANGKAP BERSHIT.
KEBANYAKKAN YANG DITAHAN IALAH PEREMPUAN INI ADALAH TAKTIK BACUL DIGUNAKAN OLEH PENYOKONG BERSHIT.APA PUNYA TAK ADA AKAI DEPA NIE ADA YANG DISIASAT ADALAH PELAJAR UNIVERSITI TEMPATAN.
Setakat jam 12.00 tengah hari ini sebanyak 338 tangkapan telah dilakukan oleh pihak polis iaitu 321 lelaki dan 17 perempuan di beberapa lokasi termasuk Masjid Jamek , Dataran Merdeka, Dataran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Central Market dan Istana Negara.
LIVE:DAH KENA CEKUP DAH.......bERSHIT.KERAMBIT DAN BUKU LIMA
BERIKUT ADALAH PENYOKONG BERSIH YANG DITAHAN DAN POLIS MENJUMPAI KERAMBIT DAN BUKU LIMA DIDALAM POKET MEREKA.ADAKAH PUAK LAHANAT NI SENGAJA MAHU MENCETUSKAN KEKECOHAN DIHADAPAN SOGO.
LIVE:bERSHIT GUNA KANAK-KANAK DAN BUDAK SEKOLAH.
BERIKUT ADALAH MEREKA YANG DITAHAN SEBENTAR TADI HASIL SIASATAN POLIS MEREKA ADALAH KANAK-KANAK MASIH BERSEKOLAH DAN DIDALAM BEG TERDAPAT BAJU BERSIH 2.0 CELAKA PUNYA BERSHIT MENGGUNAKAN BUDAK-BUDAK UNTUK MENCAPAI AGENDA JAHAT MEREKA.
KL DAH LENGANG.PENYOKONG BERSIH TAK NAMPAK PUN.
BETUL KA NI KL,APA DAH JADI..........
LRT STATION SOGO
NAK PI TAK BOLEH TENGOK FRU RAMAI
HADAPAN SOGO 9PAGI LENGANG.
MELAYU PKR &PAS DIPERBODOHKAN OLEH LIM GUAN ENG.
SMS yang MKP dapat tadi cukup sudah menceritakan kebobohan puak melayu PKR &PAS yang menyokong perhimpunan bershit."Lim Guan Eng telah mengarahkan pihak DAP supaya tidak benarkan ahli Cina DAP terlibat dalam perhimpunan tersebut (Bershit La). Biar melayu gaduh sesama sendiri."Apa punya mangkuk bertingkat depa nie.Lahanat Guan eng hanya menguruskan dana dan memperbodohkan Melayu yang diberi upah hanya sebanyak RM200 sanggup kena tipu dan rela diri ditangkap.
MKP kata:Tak tau apa nak kata dah dengan puak nie yang bodoh tak boleh ajaq pandai tak boleh join sama.
Subscribe to:
Posts (Atom)
PALING SEMPOI MINGGU INI
-
Tengok sendiri dan enjoy. Nurul dah mula lancarkan "Arab Spring" part-1untuk menghancurkan Malaysia. MKP pun nak start jugak ...
-
Sehingga kini tiada kenyataan terbaru dari anak Sulong Wan jijah mengenai dakwat kekal serta menyalahkan SPR. Mungkin terkedu dengan ded...
-
Ini adalah kenderaan rasmi Menteri Belia Dan Sukan yang baru dilantik oleh DS Najib Razak menerajui Golongan Anak Muda Malaysia. Sepert...
-
Ini adalah dedahan Kedua yang MKP janjikan pada semua pembaca, Taktik untuk melancarkan #MalaysiaSpring telah dimulakan oleh Anak Anuwa...
-
Ayat yang sesuai bagi bagi pengikut tegar atau penyokong setia DS Noh Omar. Kita semua kena redha dan berfikir sejenak dan bukannya bua...
My Blog List
-
-
Akta Hasutan tidak relevan bagi Ambiga,beliau mahukan kebebasan mutlak. - Pengerusi Bersih 2.0, Datuk S.Ambiga mendakwa penggunaan Akta Hasutan 1948 terhadap aktivis mahasiswa, Adam Adli Abd Halim merupakan satu pelanggaran ter...
-
EA Bakal Mengumumkan Permainan Need for Speed Baru - EA melalui halaman Facebook rasmi Need for Speed telah pun mula memuat-naik beberapa gambar, dan turut mengatakan mereka akan mengumumkan maklumat lebih la...
-
Two politicians and an activist arrested for sedition - KUALA LUMPUR: Two opposition leaders and a political activist have been arrested and taken to Jinjang police station in Kepong, here today. Parti Kead...
-
Sah tsunami Cina dan ia menguntungkan PAS - Pertama sekali, kawasan-kawasan Parlimen yang dimenangi pembangkang telah menunjukkan tahap komitmen yang teramat tinggi untuk keluar mengundi. Voter turno...
-
Tamrin juga ditahan selain Tian Chua dan Haris Ibrahim.. - Polis menahan Tamrin Tun Ghafar sekejap tadi di sebuah restoran dekat Bangsar dan dibawa ke Balai Polis Jinjang. "Saya ditahan oleh Polis Bukit Aman. Po...
-
Ramai sokong polis bertindak tegas... - [image: pembacasokong]Sejak berita penahanan tiga pemimpin dan aktivis pembangkang tersebar tengah hari tadi, twitter *Agendadaily* terima macam-macam re...
-
Sejak Bila Pemuda PAS Tidak Ganas? Sejak Semalam? - Galak benar para pemimpin Dewan Pemuda PAS bersuara semalam. Kononnya mereka bertegas menolak sebarang bentuk aktiviti atau perhimpunan jalanan yang sedang...
-
Nasrudin Pemimpin Tidak Berakal - PAS - PEMIMPIN-PEMIMPIN pembangkang ternyata berasa tidak selesa dengan ketegasan yang ditunjukkan oleh Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi. Ji...
-
Segerakan Usaha Kerajaan Perpaduan – Fathul Bari - Berdasarkan senario politik semasa tanah air, pimpinan daripada Umno dan Pas perlu mempertimbangkan cadangan untuk membentuk kerajaan perpaduan antara kedu...
-
Panasss!! Azmin Ali Terus Buka Pekung PKR - *KUALA LUMPUR 12 Mei -* Belum pun reda kontroversi kritikan secara terbuka terhadap kepimpinan Parti Keadilan Rakyat (PKR), Timbalan Presidennya, Azmin Al...
-
Dua Lelaki Mengaku Tidak Bersalah Merusuh Pada Hari Pengundian - *KLANG: *Dua lelaki yang dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini pada Jumaat mengaku tidak bersalah atas tuduhan terlibat dalam satu rusuhan di Jalan Mes...
-
mengapa tun mahathir sedih? - MARILAH BERSAMA LUANGKAN MASA UNTUK MEMBACA TULISAN TUN MAHATHIR. MENGAPA TUN MAHATHIR SEDIH? SAYA sedih. Bukanlah saya berharap kerana kesedihan saya aka...
-
[LIVE] Keputusan #PRU13 - class="statcounter"> href="http://statcounter.com/tumblr/" target="_blank"> class="statcounter...
-
28.04.2013 - UFB - Futsal Bersama Pemuda #Sanglang #PRU13 - [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9xiok44EsWo[/youtube] *Komen Abu Aqif:* *Mukmin yang kuat lebih baik dan lebih dicintai Allah daripada mukmin yang ...
-
GM13 tidak mendapat sambutan di UiTM - *Shah Alam,18 Mac* - Gerakan Mahasiswa PRU 13 (GM13) disambut dingin oleh mahasiswa UiTM ketika mengadakan speaker corner bagi menjelaskan manifesto mere...
PENAFIAN
Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com
Blog Archive
-
▼
2011
(1336)
-
▼
July
(141)
- PMRAM telah diharamkan di MESIR,HARAKAH CUBA PUTAR...
- Ucapan Ramadhan Datuk Sri Mohd Najib Tun Abdul Raz...
- Ucapan Ramadhan Tan Sri Muhyiddin Yassin
- SALAM RAMADHAN
- Gadis 19 tahun hampir diperkosa
- Wanita Malaysia Beruntung,Penduduk Malaysia
- Pelakon Wayang Bershit DiCari.
- Pembangkang cadang aktif tapi UMNO mahu buat ibad...
- Shahrizat sedih kementerian tidak sempat bantu Ash...
- Ghani Kulit Bagi Seluaq Dalam/Coli Rimau Kat Guan...
- Fitnah PanelPoint SDN BHD kepada PM.
- Blogger DAP Ditahan.Dok Hasut Lagi.
- SPAD kena bertindak...
- PM hentam sikap pembangkang yang ini tak kena …itu...
- HOreeyyy Guan eng Bagi Cuti esok.....?Malaysia kal...
- Gelombang Merah Sempena PM Pi Guar Chempedak.
- 900 nelayan terima elaun bantuan khas
- Gempar:DAP,Guan Eng Lulus Permit Fun-Fair Bulan Ra...
- PAS nie ada teloq ka?
- Pusat hiburan bertambah di Kedah
- Sumbatkan Saja Beruk Kuning Nie Ke ISA.Tonton Vide...
- Azizan belum temui formula terbaik bantu rakyat Ke...
- PAS Pusat tolak guna biometrik,Keputusan bercangga...
- Truth that Cannot Be Covered.
- Aksi ‘sarkas’ penyokong Bersih cemari wacana Wan A...
- Peniaga Pasar Lama Arked MPKB Bantah Pemotongan El...
- Facebook PM, Najib Diserang Pengkhianat!
- 20 ahli PAS keluar parti bantah PAS sokong Ambiga
- Dok Bagi Muka Depa terus ‘berpesta’ nafi dan nafi ...
- PESTA SEPARA BOGEL ACARA RASMI TERBARU PULAU PINAN...
- Bukti BN Memang Membantu Rakyat bukan Rasis.
- 60 Penyelewengan PAS
- Guan Eng Salahkan BN.
- The Yellow Shirts Arrive. "The Jewish People Live!...
- Akta Sewa Beli 1967 perlu untungkan pengguna
- DAP “Duoble Standard” Beri Kelulusan Projek.
- Pembangkang boleh melalak apa saja, tapi Malaysia ...
- PANAS!! KENAPA PEGUAM PERANCIS DIHALAU BALIK??
- Perhimpunan haram: Bersih tidak menang, BN tidak r...
- BERSIH 2.0 : IMPORT ORANG DARI LUAR MALAYSIA & KL
- Anugerah Kelantan untuk poligami contoh - kahwin b...
- Rakaman CCTV di bangunan Avenue K jawab isu kemati...
- Al-Quran jadi bahan politik
- BERSIH 2.0 - POLIS ZALIM???
- Maruah Mat Sabu Sekupang,Video Panas.!!!!!!!!!
- Maruah Mat Sabu Sekupang!!!!!!!!!!!
- Teoh Beng Hock bunuh diri
- CALONKAN ANJING PUN BOLEH MENANG?
- KENAPA POLIS DIPERSALAHKAN OLEH BERSHIT 2.0.?
- KERAJAAN BARISAN NASIONAL PERAK KEJAM.
- Perang Siber - Untuk menang PRU13.
- Bom Meletop Di Pavillion, Bukit Bintang
- Roboh Kedai Melayu,Regim DAP Berkebajikan
- VIDEO PANAS:LAYANAN POLIS KEJAM TERHADAP PENYOKONG...
- Arrora Salwa Bukan Seorang Janda
- Polis tunjuk video insiden demo haram Bersih mingg...
- Perang Media Baru Pakatan Rakyat Semakin Tergugat
- Blogger ahli PKR kantoi fitnah Rais Yatim...kena R...
- Apabila DAP bersuara, merunduklah mereka
- DAP&Guan Eng Dah Mulakan Kempen PRU 13 Dengan Wang...
- Video: Shahrizat Jalil Melawat Jenazah Dr Lo' Lo'
- MAT SABU MESTI GILA BILA TENGOK NIE??////
- Hadi Cuba ‘Tegak Benang Basah’
- Anifah Aman Berdepan Dengan Pendemo Kat UK.
- Usaha pihak tertentu semai elemen subversif di Mal...
- Innalillahi Wainna Ilaihi Raaji'un.. Umum menget...
- TPM Tan Sri Muhyiddin Hj Yassin di Pasar Chow Kit ...
- PAS Kedah Berkiblatkan DAP.
- Guan Eng Berani??????/Lapor Pada Polis.
- Festival Cheng Ho.! Pas Tipu Peniaga
- Bulan Posa Pun Nak Bershit Jugak.
- Dewan Pemuda PAS Main Wayang DAP VS PAS 2.0 Kedah....
- HUSAM PULAK DAH KANTOI MENIPU.
- Karpal beri kata dua kepada Pas Kedah
- DAP Cucuk Hidung PAS Kedah.
- VIDEO TERHEBAT YANG KURANG GULA.INI SAHAJA KEJAYAA...
- DAP Desak Azizan Batal Larangan Tutup Pusat Hibura...
- Polis Siasat Tindakan Tian Chua,Patut dikenakan ti...
- Ahli PAS kesal sokong Ambiga
- Pulau Pinang akan isytihar Pilihanraya lebih awal!...
- HOSPITAL ISLAM PULAK DAH! KAT PENANG.
- Anwar Reka Cerita Isu Layanan Polis kepada Hadi Aw...
- Jangan 'beri muka' kempen berpakaian kuning setiap...
- SAH DEPA DOK PEMBOHONG RAKYAT.
- Ucapan Ketua Penerangan UMNO Malaysia Di Majlis Pe...
- Khalid Samad Lebih Jambukan Anwar Daripada Hadi.
- MATI HIDUP BALIK:DRAMA TAHAP BANGANG.
- MAT SABUN LANCAR PERANG TERHADAP SPR.
- HARAKAH PENIPU:KENA BAYAQ RM50 RIBU.
- Anwar & Karpal Memang Lidah Bercabang
- MAT SABU PANDAI HANG BERLAKON.
- MAT SABU BERKERUSI RODA PASAL TV3.
- JAMBATAN PULAU PINANG SESAK TERUK GARA-GARA DAP BU...
- Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku, Raja dan PM di Fac...
- VIDEO:ANUWAR PATUT TENGOK NIE.
- DAP,PKR PAS +AMBINGAI rosakkan program ekonomi
- AL-FATIHAH,SAPA YG HARUS DIPERSALAHKAN?
- Mudahnya PAS diPerlembukan.
- RAJA DRAMA:ANWAR RAJA KELENTONG.
- SETAKAT INI SAHAJA LIVE DARI MATKILAU PENANG.
- LIVE:THIAN CHUA KENA TANGKAP&PATRIOT BERJUANG WALA...
- KJ TELAH DITAHAN DIBUKIT BINTANG.
- PATRIOT TELAH MEMULAKAN LANGKAH,AYUH KITA GEMPUR B...
- LIVE:SEKITAR PETALING STREET DAN DATARAN MERDEKA.
- LIVE:BERSHIT DAH MULA BERARAK DARI KLCC MENUJU STA...
- LIVE:SEKITAR KLCC DAN STADIUM MERDEKA........TANGK...
- LIVE:ANTARA GAMBAQ MENARIK DI SOGO.....BERSHIT.......
- LIVE:DAH KENA CEKUP DAH.......bERSHIT.KERAMBIT DAN...
- LIVE:bERSHIT GUNA KANAK-KANAK DAN BUDAK SEKOLAH.
- KL DAH LENGANG.PENYOKONG BERSIH TAK NAMPAK PUN.
- MELAYU PKR &PAS DIPERBODOHKAN OLEH LIM GUAN ENG.
- Gara-gara ghairah sangat...Bersih ' tipu' dakwa po...
- Peristiwa Akhir Zaman: Umat Islam Mengikuti Langka...
- PEPECAHAN BERSHIT KEPADA DUA KUMPULAN.
- DAP.PKR DAN PAS Tipu-Tipu Malaysia.
- AKHIRNYA PAS TERKAPAI-KAPAI SENDIRI
- Patriot Bantah Bersih Pilih Stadium Merdeka
- Selamat datang ke ‘Negara Kebajikan’ PAS...syoknya...
- MESTI TONTON!!!!!!!!AMBIGA GERSANG
- Motif Ambiga tetap dipersoal
- Konsert MTV di i-City serlah pekung PAS
- AMBIGA NIE SEMUA SAPA PUNYA.
- Patriot akur - Kenyataan Penyelaras Patriot
- BERSIH DIADAKAN DISTADIUM ADAKAH IANYA SUDAH HALAL...
- Guan Eng Dah Gila Bayang.
- Orang Ramai Lega Perhimpunan Jalanan Dibatal
- Identiti P.Sugumaran.Tangkap Aje!!!!!!!!
- Bersih itu racun, memporak-perandakan kita semua
- Saya Diugut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Pemimpin PKR bersalah memfitnah Rais Yatim melalui...
- Patriot batal hasrat berhimpun; junjung titah Agon...
- Baru 2,000 Lim Guan Eng Sudah Macam “Kera Kena Bel...
- Ahli UMNO Kena Berubah Demi Nasib Melayu Dan UMNO
- Tahniah Ustaz Azizan,Tahniah PAS Kedah.
- Pakai Baju, Tie Kuning - YB Pembangkang Perangai M...
- Ronnie Liu Ditahan.BerShit.
- Penang demo 2ribu.Pasir Putih 20ribu Berdemo Depan...
- Padan Muka Malaysiakini Takut Padam artikel
- MalaysiaKini Celaka Menipu.10 Pemuda tido LOKAP ma...
- Guan Eng Lari Tak Cukup Tanah,Melayu Penang Mengam...
- ELOK CABUT SAJA ANUGERAH PADA PADDYKUTTY.
-
▼
July
(141)
















































