Tuesday, January 29

GEMPAR : ORANG KUAT PKR BALIK PULAU BERPATAH ARANG DENGAN ANWAR..........


Semalam telah terjadi satu peristiwa yang bakal menghayat hati buat PKR Balik Pulau, Orang yang pernah kecewa dan kini telah insaf akan sifat bermuka-muka PKR terutama YB Balik Pulau dari PKR.

Pada 27/01/2013 Tempat Pejabat ADUN teluk Bahang Jam 09.00pm. YB Dato' Seri Dr Hilmi Hj Yahaya Ketua UMNO Bahgian Balik Pulau, YB Tuan Hj Muhamad Farid Hj Saad Naib Ketua UMNO Bahgian Balik Pulau, Puan Hj Raftah Hj Itam ahmad Timbalan Ketua Wanita UMNO Bahagian Balik Pulau serta rakan rakan meraikankan sahabat setia En Halim Hamid yang telah kembali kepangkuan UMNO.

Alhamdulillah dalam suasan hening dan sayu kami semua menerima Beliau untuk sertai semula UMNO setelah beliau keluar dari PKR. Insya allah kita amat yakin Perjuangan Beliau tidak berubah( serta yang masih dalam PKR akan turut bersama mengikuti jejak ) walaupun menyertai PKR untuk seketika.Insya allah kami semua doakan agar En Halim diberkati Allah SWT setelah kembali kepangkuan UMNO.

Kalau korang nak tengok gambar selanjutnya KLIK 

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive