Monday, January 28

VIDEO : FATWA POK NIK SAMBUT MAULIDUR RASUL TIRU KRISTIAN......


Nik Aziz mendakwa bahawa upacara Maulidur Rasul yang diadakan meniru budaya orang Kristian.

Kemudian,kita lihat diluar sana Nik Aziz bersama khawarij tiba tiba bertukar menjadi superhero Islam yang sebelum ini mereka lacurkan.Banyak kali kita dipertontonkan bagaimana kalangan khawarij tarik handbrake apabila Karpal,Kit Siang atau Guan Eng berdehem.

Aksi yang dilakonkan oleh khawarij Pas tak ubah seperti syiah yang mengamalkan takiyah dalam masa yang sama mereka begitu taat kepada Dap atas nama tahaluf siyasi.


Tapi yang peliknya Pok Nik datang ke Pulau Pinang dijemput oleh ADUN Seri Delima Rayer. Sambutan harijadinya dibuat dirumah Kalpal Singh.Apakah Pok Nik nie menjual Islam demi politik murahanya...

Batu asas pembinaan menara Masjid Jamek Batu Uban, Pulau Pinang yang akan dirasmikan oleh Pok Nik Aziz telah dipecahkan oleh individu yang tidak bertanggungjawab awal pagi tadi.Salah siapa UMNO jugak ke?Takkan benda macam tue nak dipecahkan oleh pihak UMNO korang tak ade bukti nak dikaitkan dengan UMNO so jangan tuduh menuduh...Laporkan aje pada pihak Polis dan biarkan pihak berkuasa menjalankan siasatan.Kalau ada pihak UMNO terlibat dakwa aje!!!! MKP menyokong penuh...tindakan korang...Tapi mustahil UMNO terlibat...No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive