Wednesday, May 1

EKSLUSIF : VIDEO AKSI TERLARANG ANAK ANWAR Part-1........

video

Tengok sendiri dan enjoy. Nurul dah mula lancarkan "Arab Spring" part-1untuk menghancurkan Malaysia. MKP pun nak start jugak video Part-1 buatnya. Sebelum Nurul nak menghancurkan Malaysia biarlah Dirinya terbakar dulu..



62 comments:

  1. kau x takut api neraka ke? bertaubat dan mengucaplah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau tak takut ka .kalau kata kata kau tu boleh menjadi fitnah.. sungguh berat dosa fitnah ni . Taubat lahhh

      Delete
  2. tak clear.....betul ke dia

    ReplyDelete
  3. Gambaq kecik sangat, buatlah besaq sikit. Gaya tu ada nampak macam dia...lenggok kepala, tangan pi sana pi sini. Kalu gambaq besaq baru kita tau betoi tak betoi.

    ReplyDelete
  4. dah la muka tak clear, suara takde, pastu dituduh pulak org atas tuduhan yg berat... blog ni post semua lucah2... ini ke standard politik blogger BN??? puiiii!!!!!

    ReplyDelete
  5. Jangan marah2.... kalau bukan dia apa nak risau.... kita cuma tak nak org yang banyak cakap tapi tak buat kerja. Yang penting pemimpin negara mesti yang pertahankan islam, bangsa dan tanah air. Kita tak nak yang menyokong homo, lesbian, Biseksual, transseksual dan yang monyokong komunis dan syiah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. No lgbts in my house plzzz.

      Delete
  6. Sorilah gambar kecik dan tak clear,jadi aku kiv aje dulu.Sedangkan gambar clear macam video stopa pun orang tak percaya atau video yg agak clear macam china doll pun orang tak caya,inikan pula gambar blur resolusi rendah.

    Jangan jadi backfire sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah tggu video laa bapaknya kena sack dulu pon sbb rasuah. Ni buat taik d lahad datu pula. Penyelamat mati sbb melindong negara dari penceroboh yg d laknati oleh si pembelot pengkhianat agama bangsa dan negara., nyawa dah melayang dikatakan sandiwara . Tiada hati perut. Tiadakah keluarga yg bertugas sebagai penjaga negara. Ada video lah besar mana pon barua2 mereka tetap akan spin. Laknatullah..

      Delete
  7. Kpd yg tak caye tu, korang penah tak masuk ofis minah tu? Tak penah? So baik diam bahlol! Phuihhhh

    ReplyDelete
  8. mengapa takde suara? tak bestlah mcm ni, tak dapat dengar apa dorang bualkan.

    pompuan tu kena depan ke belakang?

    ReplyDelete
  9. LELAKI TU PENASIHAT AYAH DIA DARI ISRAEL KE?

    ReplyDelete
  10. aku tak berani nak menuduh. tapi ni pandangan umum aku aje lepas menonton. sebagai bekas pelajar uniten, sama batch dan sekelas dgn izzah,naluri hati aku berkata:
    1) aku kenal bilik dlm video ni
    2) aku rasa aku tau siapa perempuan dan lelaki dlm video ni
    3) aku rasa aku sangat familiar dgn perempuan dan lelaki dlm video ni
    4) aku tekejut sebab kes pasal lecturer kena buang kantoi 'skandal' dgn studeht 10 tahun dulu kembali dlm ingatan aku lepas nengok video ni
    5) aku rasa persoalan aku 10 tahun dulu terjawab sudah
    6) serious aku tak sangka
    7) Wallahualam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah keluarkan untuk tunjuk kpd kita betapa buruknya pemimpin2 yg guna agama utk tipu umat islan malaysia..

      1. Anwar brahim
      2. Azmin ali
      3. Stopa ali
      4. Nurul izzah anwar

      Allah bukak aib mrk krn mrk orang buruk lagi munafik

      Delete
  11. Aku rasa lebih selamat jgn percaya sbb gambar terlalu kabur. Dari adegan ni aku rasa camera spy di pasang utk perangkap pensyarah ni. Ni bukan mcm dlm opis tapi macam dlm bilik pensyarah university atau kolej. Gadis tu mungkin student yg di aniaya oleh pensyarah tu mungkin dgn balasan nak luluskan kertas exam die ke. Mungkin kebetulan gadis tu ada iras2 Nurul Izah. MKP aku rasa video ni takleh jd bahan kempen, lebih selamat elakkan tuduhan yg amat diragui sbb kualiti video amat buruk jika dibanding video Stopa Ali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mgkin dlm video bukan nurul izzah (walaupon wan az sudah mengaku itu adala anak sulongnya) tetapi pelajar ini bukan Budak berumor 13 tahun dah boleh berfikir mana baik atau burok Dan pensyarah itu mmg pensyarah yg patut d tendang terus baik dari uni atau mana pon tempat pengajian. Pathetic

      Delete
  12. x sudah sudah nak buat fitnah... bertaubatlah... semoga Allah memberikan hidayah kepada kamu sebelum ajal menjemput kamu...

    ReplyDelete
  13. dekat uniten kan skandal ni.tnya org satu batch dgn dia

    ReplyDelete
  14. Apa bodoh sangat? Nurul Izzah dah hampir nak kalah tu di Lembah Pantai, sekali ko keluarkan video bodoh ni. Lepas ni orang kesihankan dia, naik balik undi dia. Delete aja lah video ni bodoh!

    ReplyDelete
  15. Ko ni memang nak bagi Nurul menang kat Lembah Pantai ke? Dia dah nak kalah tu, korang tunjuk pulak video bodoh ni. Naik lah balik undi simpati pada dia. Ko ni PKR ke apa?

    ReplyDelete
  16. Garenti ni nurul izzah pas ke member supaya di keluar kan video ini. mintak undi simpati. tapi, TIDAK KALI INI!! bye bye PKR!

    ReplyDelete
  17. dah nak hampir mengundi. pada pandangan saya, isu ini tidak baik untuk BN. golongan atas pagar mungkin akan tukar fikiran bila tonton kerana tidak jelas. biar kita berkempen tanpa menimbulkan kesan negatif kepada golongan atas pagar. mereka yang menentukan kemenangan nanti.

    ReplyDelete
  18. Tak Clear langsung.fitnah satu kampungjangan jadi orang yang muflis kat akhirat dah la ye.takpe sape-sape pun buat salah kebenaran tetap kebenaran.biar warga lembah pantai menilai video kau ni ye.

    ReplyDelete
  19. Gua harap video takyahlah diteruskan, tak clearlahhhh...Saifuddin Nasution confirm GELAK puas tgk video ni pasal dia dah buat Press Conference awal2 lagi untuk menafikan hal ini. Hmmmm boleh jadi inilah game plan PKR disaat2 akhir.

    ReplyDelete
  20. eleh... kalau gambar beso, clear, ada suara pun puak lgbt tak pecaya punya. macam video stopa dengan aljuburi.

    ReplyDelete
  21. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=COm3D6FDmwY

    ReplyDelete
  22. bagi video full..email kat tancho1993@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Depa ni x abis2 citer dan bikin video lucah,,, mcm xde idea nk berkampin... Video ni pun blur,bunyi pon tarak! Sudah-sudah la macai BN bwk taubat yea tobat nasuhah...insyallah hati yg itam jd putih :)

    ReplyDelete
  24. Depa ni x abis2 citer dan bikin video lucah,,, mcm xde idea nk berkampin... Video ni pun blur,bunyi pon tarak! Sudah-sudah la macai BN bwk taubat yea tobat nasuhah...insyallah hati yg itam jd putih :)

    ReplyDelete
  25. Buang undi pada 5/5 - tinggal dua hari saja. Kalau kau nak kenakan Nurul pun, dah tak cukup time dah.

    Yang akan tengok video ni org yg singgah kat Blog ni saja. Bila kau tak tayang video dgn penuh, Blog lain tak akan mainkan video ni. Org ramai tak akan tahu. Bukan semua org akan lihat video ni. Aku tengok komen pun baru sampai 17 orang.

    Jadi apa tujuan kau nak mainkan klip 20 saat ini? Kalau kau nak main video ini utk tujuan pengaruh pengundi, elok tayang semua sekali. Dah tak cukup masa pun. Takkan bila depa dah mengira undi baru kau nak tunjuk video sepenuhnya?

    Gambar ni tak clear. Audio tak ada. Kecuali ada close up boleh tengok muka dia. Ataupun tunjuklah muka lelaki tu. Kalau betullah laki tu pensyarah Uniten yg kena buang masa Nurul student kat situ, just mention nama pensyarah tu. Kalau betul pensyarah Uniten, mesti ramai org akan confirm.

    And then, walaupun muka pompuan tu boleh diragui, at least muka lelaki boleh confirm incident ini di Uniten dulu. Faham tak? So ada two sides kat sini - satu identiti popuan tu yg kabur. Satu identiti lelaki tu yg boleh confirm identiti pompuan yg kabur tu.

    Boleh org confirm balik "kes pasal lecturer kena buang kantoi 'skandal' dgn studeht 10 tahun dulu" di Uniten.

    ReplyDelete
  26. sorilah ye, tp gambar x clear, x baik fitnah org walaupun kita x suka kat dia kalo betul pun biar Allah yg tunjukkan...jgn pandai2 buat lakonan begini utk aibkan org, xkut nnt kena muka sendiri balik...

    ReplyDelete
  27. mcm mana admin kata itu nurul ternyata gambar itu x jelas kan...lagi 1 tuduh2 dosa besar..kalau lah kata kan itu bukan nurul terima dosa...kau org.kalau kata itu nurul biasa dia lah tanggul dosa...

    ReplyDelete
  28. Malaysian Seek the Truth : ontheground

    Sedangkan gambar Video Chua Soi Lek yg langsung tak terang tu korang bleh percaya dia. Kurang2 dia ngaku, taubat(cara agama dia lah) & terang terang minta maaf kat wife dia...

    ReplyDelete
  29. ramainya yang premature ejaculation!!

    tunggula sampai habis baru komen. video CSL dulu pun blurrrrrrr jugak. boleh pulak korang kenal sape dia. jangan jadi munafik boleh tak? lagi satu, video nuar dan stopa tu bukan main clear. itupun korang tak caye. lagi sekali, jangan jadi munafik boleh tak?

    ReplyDelete
  30. Adalah satu JIHAD supaya mendedahkan KEBURUKKAN MORAL orang yang konon nya dia BERSIH bak Bayi.. adakah kita nak terima PEMIMPIN yang HIPOKRIT MORAL MACAM YAHUDI ni??

    Cuba tanya mana2 Ustaz kalau ragu-ragu moral seseorang itu adakah perlu kita angkat jadi PEMIMPIN??

    ReplyDelete
  31. Inilah yang dikatakan sandiwara dunia....rakyat habis ditipu....bilik pensyarah tu confirm dekat Uniten tempat nurul izzah graduat. Aku pernah masuk bilik pensyarah di Uniten untuk jumpa rakan yang bergelar Dr. Ape pulak kata anak Nuar Jubo nie pulak nak menafikan perbuatan tak bermoral yang dah jadi sejarah nie.....tunggu balasan dari tuhan nanti.....

    Yang fakta bukan auta

    ReplyDelete
  32. "Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setengah kamu mengumpat setengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (Jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertaqwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat, lagi Maha mengasihani. "
    (Surah al-Hujuraat, ayat 12)

    ReplyDelete
  33. "Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sangkaan yang dilarang) kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa; dan janganlah kamu mengintip atau mencari-cari kesalahan dan keaiban orang; dan janganlah setengah kamu mengumpat setengahnya yang lain. Adakah seseorang dari kamu suka memakan daging saudaranya yang telah mati? (Jika demikian keadaan mengumpat) maka sudah tentu kamu jijik kepadanya. (Oleh itu, patuhilah larangan-larangan yang tersebut) dan bertaqwalah kamu kepada Allah; sesungguhnya Allah Penerima taubat, lagi Maha mengasihani. "
    (Surah al-Hujuraat, ayat 12)

    ReplyDelete
  34. org nk wat projek xkan lam bilik yg de cctv...xtaw btul ke x video nie..

    ReplyDelete
  35. Biar depa kata blog BN blog lucah. Biar depa kata phui kat hangpa. Kita tak heran kerana kita tau dah memang mata dan hati depa dah buta dan tertutup.

    Mereka nampak yang jahat itu baik. Dan yang berbuat baik itu jahat.

    Semoga Tuhan merahmati bumi Malaysia ini dan hindari dari kaum-kaum yang membinasakan.

    Ini bukan soal mengaibkan. Ini soal memilih pemimpin yang bermoral atau bacul.

    Kalau yg masih dok sayang dgn PR tu, tahniah aku ucap kat hangpa. Besok sendiri jawab. Jangan sampai bila mampos malaikat atau Tuhan dok tanya "Pasai apa hangpa tak pakai akai yang AKU bagi kat hang?" Pandai2 la jawab labuuuu.

    ReplyDelete
  36. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942387_10151562043552418_21919423_n.jpg

    skirt ni sama x warna nya yg mcm dlm video tu ? eekeek

    ReplyDelete
  37. Secara peribadi sebagai seorang ibu, saya amat terguris hati dengan pengedaran klip video memaparkan bekas pensyarah dan anak sulung saya dalam keadaan yang mengaibkan.

    Sebagai pengajar yang diberi amanah untuk mendidik anak sulung saya, tindakan bekas pensyarah itu adalah dikutuk dan dikeji serta melanggar sepenuhnya tata etika sebagai seorang dengan memanipulasikan anak saya yang masih mentah ketika itu.

    Saya dan keluarga tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap beliau dan sesiapa yang terlibat membuat sebaran klip video tersebut.

    Sekian untuk makluman.

    Dr Wan Azizah Wan Ismail

    http://wanazizahblog.com/2013/05/03/tindakan-undang-undang-ke-atas-bekas-pensyarah-anak-saya/

    ReplyDelete
  38. berani kerana benar..teruskan mat kilau
    "NO-arab spring" in Malaysia.

    ReplyDelete
  39. Allah bersamamu Malaysia. Jangan lalai, teruskan perjuangnmu yang belum selesai. Good luck Malaysia. Kepada admin, teruskan jihad anda. Kepada Kak Wan, teruskan dengan tindakan anda yang mana patut. :)

    ReplyDelete
  40. Nk post pn bia la jelas lg bersuluh. .jgn tunjuk sgt yg kamu adalah macai tahap bodoh bengap. .terima kasih

    ReplyDelete
  41. ni video mak hang memantat dengan bapak hang ni nak heran apa. patut pon dapat anak bodo macam babi. baik lagi kapir LGE dari islam macam hang. cap kapir munafiq marah pulak

    ReplyDelete
  42. cool..akhirat itu benar..mati itu benar..akhirat esok semua perbuatan kita ditayangkan dpn semua manusia di padang mahsyar..igt tu..jgn ckp kau tak diberi peringatan..umno tak dpt jamin ko apa2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju tu...betul..."umno tak dpt jamin ko apa2"...tapi jangan lupa jugak...pas, pkr, dap, nik aziz, anwar dll pon tak dapat jamin ko apa2...

      Delete
  43. Tak sama langsung dengan Nurul Izzah.. Umporno ni tak abih2 dengan FITNAH..

    ReplyDelete
  44. rata2 orang aku jumpa sehari dua ni di area lembah pantai bersimpati dengan Nurul Izzah... video ini secara tak langsung, menaikkan rank Nurul Izzah... vide tak clear ni tak boleh dibuat bukti jauh sekali utk bahan kempen... malang sekali perangkap makan tuan...

    ReplyDelete
  45. Politik negara kita semakin kotor dan tercemar dengan trend fitnah-memfitnah. Apalah faedahnya menyebarkan keburukan orang (entah betul atau tak). Wallahu A'lam...

    ReplyDelete
  46. Klau btl video tu nurul izzah napa dia x di tangkap dan di berhentikan bertanding???nmpk sngt penipu

    ReplyDelete
  47. cakap pakai otak. kes xleh dibukak kalau dier x buat report. biase org salah ni takut buat report sbab xnak kes dibuka. Blajar la skit ilmu2 ni

    ReplyDelete
  48. Hoi ex-uniten,

    Jangan bagi orang suspen !!

    Izzah ke tak ?!

    ReplyDelete
  49. Meh aku bagi fakta:
    1) semua video yang tah mane2 datang ni semua kabur, terlalu bnyk kecurigaan. Bukan video ini sahaja..video lain-lain pun same.
    2) kenape tibe2 semua cerita video2 keluar berlambak2 sebelum pru 13 dan selepas pru 13 semua lenyap macam takde ape dah.
    3) buang pemikiran kite pade politik..buang rase suke pade mane2 parti dan cube fikir dan anggap lah yang kat dalam tu orang yg kite tak kenal dan fikir secara logik..buat penyelidikan yang betul2 sebelum kite fitnah pada orang yang salah.
    4) kenape perlu 10 tahun baru video ini keluar dan kenape perlu keluarkan? kate2 mereka-mereka.."kite tidak perlu pemimpin yang berzina yang membuat mungkar.." adekah pemimpin kita sekarang tidak melakukan sebarang kemungkaran atau sebab kite tak tahu adanya kemungkaran berlaku?

    ReplyDelete
  50. KORANG LA BODOH! SESAMA MELAYU NAK TIKAM DIRI SENDIRI HAHAA.. PADANLAH MUKA KORANG SEBAB TERLALU TAKSUB DENGAN PERKARA YANG ADA DIDEPAN MATA, YG TERSEMBUNYI KORANG TAK CARIK TAPI BAB KECIK KORANG (ORANG MELAYU JADIKAN BESAR MACAM KEPALA LUTUT KORANG YG BAHLUL TU). CINA NAK MEMPERMAINKAN MALAYSIA, PASTU KORANG PLAK BODOH GI IKUT SI ANWAR TU APASAL?? BONGOK!

    BILA CINA KAYA KORANG TAK DENGKI, BILA MELAYU KAYA KORANG HINA!
    LEBIH2 LAGI KALAU INDIA KAYA APA KORANG CAKAP? PUIHHH.. MELAYU LUPA DARATAN!

    "MELAYU SIAL UMPAMA HANJING!"..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jikalau benar video ini . Kenapa gambar muka video itu di tutup . Sila jelaskan wahai admin . Dan kenapa ia tak semacam dgn izzah . Izzah badannya kurus dan tidak berisi seperti di dlm video.

      Delete
  51. korang ni macai PKR yang bodoh..dah terang2 dekat blog nurul izzah dia mengaku yg video tu dia dan benda tu semua ceirita lama..mak dia pon dah buat pengakuan yg video tu adalah anak dia ketika masih mentah..korang tu yg taksub sgt dengan keluarga 69 bodoh tu nak buat ape..

    ReplyDelete

Sila berikan pendapat anda di sini .

anda bertanggungjawab sepenuhnya atas komen yang diberi.sebolehnya jika Anonymous,sila letak nama samaran di pangkal komen anda untuk tujuan rujukan post anda.

Whatsoever thoughts, ideas and writings in this blog belong solely to the author and shall not necessarily be the thoughts or ideas of any other organisations or group of people of which the author might seem to be associated with. Any comment found in the comment section of this blog shall not be construed as part of the original posting and shall not be attributed to the author of the blog unless otherwise specifically stated therein. The author of this blog take no responsibility for the contents of third party comments in response to the posting by the author.