Wednesday, August 28

VIDEO : KEPALA BAPAK HANG.......... @cmlimguaneng...


Kerana sikap dendam yang amat mendalam pada Tanda Putera, Aksi Kencing yang memalukan tidak dibenarkan ditayangkan di Pulau Pinang.

Pekerja panggung wayang telah menurunkan streammer filem Tanda Putera yg telah diharamkan tayangannya oleh Lim Guan Eng.

Lihatlah baru memerintah negeri dah pijak Melayu, apa akan jadi jika perintah Malaysia. Dulu kita berperang dengan komunis di hutan, tapi kini komunis dah berkuasa...apa yang mampu kita buat?

Masihkah Melayu nak berdiam diri dan tidak bertindak apa2? Apakah Melayu sudah benar2 MERDEKA di Tanah Melayu ini?

Apa dah jadi dengan Guan Eng nie.. Kata nak kebebasan didalam semua segi tapi mula dah menunjukkan sikap diktatornya. Guan Eng takut kerana filem tanda putera menyingkap sejarah serta rahsia DAP bakal terbongkar. DAP mungkin pencetus 13 May...2 comments:

Pakcu Rantau Panjang said...

Cukup menarik bila Pakcu dengar komen KM P.Pinang berhubung keadilan dalam menyampai maklumat dan masa yang diperuntukkan bagi pembangkang sebanyak 10 minit umpama mee segera.

Pakcu lihat ditempat Pakcu pun sama. Bila pembangkang yang menang dan tubuh kerajaan negeri maka setiap sudut dan ruang terdapat poster penuh dengan tanda lambang politik pembangkang . Cuma lagi mereka tak dapat merebahkan BN dalam PRU 13 lalu kalau tidak mungkin sama atau lebih lagi mereka jalankan propaganda ...jadi tau-tau saja lah.Komen senang malah salah orang lain pula.

Begitu juga filem Tanda Putra ni..bagi mereka yang akan terdedah dengan masage yang mungkin terkena batang hidung tentunya akan berkata rasis dan diharankan tayangannya...itulah jalan mudah untuk menutup kes....

Dalam politik demokrasi kita akan tetap bercabang dalam menilai sesuatu yang mungkin tak sehaluan hingga ke hari kiamat sekiranya masing-masing mempunyai tangapan dan pemikiran yang berbeza...walahualam

Anonymous said...

CAT - CANTAS TANDAPUTERA

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive