Wednesday, June 20

SKANDAL TERBARU JUE AZIZ SIAPAKAH LELAKI ITU?


Jue Aziz pulak telah mengamatkan dunia gossip tanahair dengan skandal terbaru dengan berpacaran di Bali.Benar atau pun tidak, MKP masih belum pasti kesahihannya.Ramai sedia maklum, Jue Aziz ketika ini masih lagi solo selepas pernah berpacaran bersama dua aktor kacak iaitu Ako Mustapha dan Jehan Miskin.

Bagaimanapun,MKP sudah menerima khabar dari seseorang yang mendakwa Jue Aziz sudahpun berpunya.Dengarnya, baru-baru ini, Jue Aziz telah pergi bercuti ke Bali bersama enam rakan yang lain. Dari kumpulan rakan yang bercuti itu, salah seorang daripadanya dikhabarkan adalah buah hati Jue.

Ia dibuktikan apabila banyak mata-mata melihat Jue Aziz sering berkepit bagaikan pasangan suami isteri dengan seorang lelaki yang dikhabarkan lebih muda daripadanya.Khabarnya, lelaki berkenaan berasal dari Kelantan kerana ada saksi mendengar perbualan mereka dalam loghat Kelantan.

Namun, apa yang dipertikaikan bukanlah bahasa dan dari negeri mana.Selain itu, bagi yang menjadi saksi percutian Jue ini, ramai meluat kerana Jue sering berpelukan dengan lelaki berkenaan sepanjang berada di Bali.Malah, aksi kemesraan ini berlarutan sehingga ke dalam pesawat.

Apapun, jika benar itu adalah kekasih hati Jue Aziz tampillah ke depan untuk menjelaskan situasi ini.MKP ada rakan karib yang rapat dengan Jue Aziz akan tetapi lelaki AA tue bukan dari Kelantan akan tetapi Pahang tapi kira sama jugaklah Pantai Timur.......Jangan marah lelaki AA...... 

Tapi yang nie lagi gampang, jika lelaki normal bersama pasangannya perempuan akan tetapi nie dengan jantan.Entri terbaru AIDC yang mendedahkan portal gay antarabangsa yang 'sangat berminat' untuk menyiarkan berita perkembangan Anwar Ibrahim.


Kita tentu hairan dengan minat yang ditunjukkan oleh portal yang menyuburkan seks songsang sesama lelaki itu terhadap Anwar Ibrahim.

Dan sudah tentu portal itu akan menyiarkan berita yang menyebelahi mereka pengamal seks songsang. Dan Anwar Ibrahim seolah-olah dijadikan subjek berita yang menyebelahi mereka yang dilaknati oleh Allah swt!

Anda baca entri AIDC : klik sini

MKP Ayat Sempoi : Tak salah nak berkawan ramai akan tetapi ada batasnya,jangan pulak ikut lelaki AB nie suka jantan hempeh!!!!!!!

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive