Monday, February 24

JOM KUTIP DERMA BUAT HADI WANG..........


Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang (gambar) diarahkan membayar saman RM2,000,000 oleh Mahkamah Tinggi Kuala Terengganu dalam penghakiman ingkar yang diperolehi oleh Mohd Shamsul bin Mat Amin, calon PKR DUN Bukit Besi, Terengganu.

Selain itu, Abdul Hadi juga diarahkan membayar 5% faedah dari writ difailkan sehingga penyelesaian penuh dan kos tindakan sebanyak RM1,500.

Ini berikutan kegagalan Abdul Hadi memfailkan pembelaan terhadap saman yang dikemukakan oleh Shamsul sebelum ini.

dibawah adalah writ saman yang mengatakan Hadi Awang tidak hadir ke Mahkamah.


Pas melakukan kesilapan besar sekiranya jentera parti itu turun berkempen di Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang untuk memberi kemenangan kepada calon PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ini kerana, jika Ketua Umum PKR itu menang, beliau sudah pasti akan menjadi Menteri Besar Selangor yang baru, sekali gus membuatkan PAS mengigit jari.

3 comments:

Anonymous said...

he..he..x dak masalah nye. dia boleh minta sifu dia guan eng dn bapaknya nuar beri bantuan. kan depa sekapal sebantal. jgn kawan ngan umno tp p kawan dgn dap tu.

Anonymous said...

Dewan Ulamak PAS arah seluruh ahli PAS solat hajat selamatkan Presiden dari musuh???musuh tu sapa pulak...isu semasa pasal adi awing leebon ni pasal saman 2juta dari Adun PKR...sesame krooni dalam Pakatan Rakyat pun saman menyaman...buat solat hajat lagi...kita tengok siapa yang KO..KO nanti...Unit Anal PAS masih nak tolong Bang Non Parti PKR ke ... presiden sendiri kena saman oleh PKR....kah kah bangang memang bangang...ni la haram jadah bila Ego lebih tebal dari iman....Ego sama tebal dengan serban dan jubbah..Calon BN seorang yang ada moral akhlak nya tinggi...Bang Non ni rendah moral...buruk perangai dan runtuh akhlaknya...haru biru akidahnya...pembohong...penceroboh stor kunyit dan chinadoll bangang mengurus ekonomi baying kan gaji punaisihat ekonomi Selangor RM 1 hinggit sebulan klaim elaun 15 juta setahun akai ada kaa??....sanggup ke orang kajang jadikan kajang lubuk sipenipu dan pembohong....adi oh adi leebon bila ego lebih teba dari iman...lantokkk ko orang la....ahaks 200x

Anonymous said...

AKU DAH AGAK DAH SATU HARI NANTI HADI INI MESTI TERKENA SEBAB DIA CAKAP TAK PERNAH BERSANDARKAN KEPADA FAKTA. DIA HARAPKAN ORANG LAIN CAKAPKAN KAT DIA JE..KEMUDIAN DIA CUBA NAK JADI HERO DENGAN MENGATA ORANG. MACAM NI KAH KELAKUAN SE ORANG ULAMAK...BODOH!

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive