Friday, February 14

NEELOFA DAN MB GANU AHMAD SAID.....?


Dari pandangan mata kasar pun dah boleh agak gambar ini adalah ciptaan manusia kurang ilmu dan kurang cerdik bila nak edit gambar. kalau nak menipu pyn agak-agaklah skit. Bukan semua rakyat boleh termakan dengan tomahan sebegini.Cuma MKP kesalkan adalah ianya melibatkan menteri besar terangganu yang dikasihi.MKP mengaku agak rapat jugaklah dengan bro DS ahmad said nie sebab MB "robin hood" nie agak low profile dan boleh dibawa berbincang bila-bila masa. Menteri Besar pertama MKP bersantai dan bersembang sehingga jam 3pagi. Bukan tak ada yang berperwatakan seperti beliau cuma kurang sepertinya.


gambar ini pulak menjawab segala tomahan yang dikaitkan dengan Menteri Besar Terangganu. MKP ucapkan jutaan terima kasih pada artis Meletop malaysia. Gambar ini dimuatnaik dilaman instagram peribadi neelofa sejam yang lalu. Terjawab sudah segala tomahan.... ini bukan cerita artis tapi bila dah kena mengena MB Terangganu MKP taksirkan ianya patut dijawab didalam blog ini. 

MKP ayat sempoi : nie artikel tak berbayar tau.......

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive