Friday, October 25

HEBAT CERAMAH DENGAN RUMPUT RUPANYA.. #PRKSgLimau


MKP hairan dengan kelibat pemimpin PAS pada prk sg limau kali nie. Macam dah tak mendapat sokongan la pulak dari rakyat tempatan. Almaklum kempen baru bermula 3hari pada hari ini.  Mungkin orang kedah memang sebetulnya bercuti dan tudak keluar pada waktu malam macam nie.

ceramah tadi diatas lori berlangsung di simpang empat bersebelahan klinik kesihatan Dulang Kecil. Ceramah kali ini biasalah dengan isu lapuk untuk mengaburi dan menipu penduduk kampung. Isu harga minyak konunnya membebankan rakyat padahal rata-rata penduduk disini adalah nelayan dan petani mendapat subsidi untuk tanaman serta hasil tangkapan mereka.  Rasanya tak jalan isu yang dimainkan nie.

Yang paling best adalah memburukkan pemimpin UMNO terutamanya Ketua Wanita dengan NFC.Disini aura tun mahadir banyak memberikan tekanan pada PAS. Mukhriz pulak menjadi ancaman oada pemimpin PAS. Ternyata tomahan menutup mahad tahfiz sains di Pulau Tuba bakal menjadi peluru makan tuan. Isu berkenaan telah selesai...No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive