Sunday, February 3

GAMBAQ CSL UMPAMA "LELAKI TUA TAK SEDAQ. DIRI"


Pergghh hebat gambar pemimpin MCA kat majalah.MKP pun terkejut beruk bila menatap gambar nie.Kalau muda dan gantang tak kisah sangat tapi nie dah jadi liabiliti dan bola tanggung kepada pihak pembangkang untuk menentang MCA.Tidak kena pada masa dan ketika apabila berada diambang pilihanraya yang paling genting PRU-13.

Korang boleh baca selanjutnya penjelasan kat blog HELEN ANG.

Sebelum ini, isu yang dibangkitkan oleh blogger tersebut tidak diulas di dalam komuniti bloggers berbahasa Melayu. Ianya berkemungkinan besar The STAR (kecuali MStar) bukan rujukan utama kami.

Akan tetapi, apabila merujuk kepada pelbagai fakta dan bukti yang disertakan, MKP sendiri berasa amat ragu-ragu dengan kompas politik The STAR.

Ya memang benar 'kebebasan media bla bla bla' tetapi jika benarlah seperti yang diperkatakan oleh blogger Helen Ang, something wrong somewhere.

Dek pelbagai persoalan dan persepsi negatif terhadap kecondongan The STAR itu, satu tindakan tegas mesti di ambil untuk menyiasat kebenaran dakwaan dan persoalan tersebut. MiM tidak mahu menuduh tapi mahukan kebenarannya.

Dan sudah tiba masanya untuk bloggers berbahasa Melayu pro-BN turut memantau akhbar tersebut.


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive