Saturday, September 21

ALI RUSTAM TARIK DIRI BERTANDING NAIB PRESIDEN........?

Kecoh sedikit kerana calon dan wakil calon menyerbu serentak ke kaunter yang dibuka. Ini yang berlaku pada hari penyerahan borang pencalonan. Bukan tak cakap tapi ianya bakal mengundang rasa ketidak puasan hati para Calon.


Datuk Khairun Aseh menyerahkan borang pencalonan Datuk Seri Najib Tun Razak, yang akan mempertahan jawatan Presiden UMNO kepada Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Ketika saingan untuk merebut jawatan Naib Presiden UMNO semakin sengit, terdapat desas-desus bekas Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam ingin menarik diri.

Akan tetapi berita ini belum lagi disahkan sehingga jam lima petang nanti.MKP jugak menunggu pengumuman dari Datuk Ali sendiri. Apabila bertemu dengan beliau sebentar tadi nampaknya enggan mengulas lanjut..

Apa pun kita tunggu...........

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive