Rapid

Tuesday, January 13

Bila YB tong Gas @nweiaik MP Tanjong Mabuk buruk perangai @dapMalaysia


Inilah kebongkaran yang pasti GEMPAK pada tahun 2015. Melihat pada perangai buruk ahli Parlimen Tanjong yang menjadi Ahli Parlimen pada MKP amat memalukan. Hanya kerana enggan membayar parking di mesin pembayaran outomatik sebanyak RM10 sahaja.

Jika nak diikutkan kadar bayaran parking kenderaan telah ditetapkan oleh syarikat yang menguruskan kawasan perking berkenaan.  


Kejadian mungkin berlaku di Gurney Plaza. Setelah beliau berhibur serta didalam keaadan mabuk. Kena faham bila dah mabuk mulah perangai buruknya keluar, Rupanya hodoh serta RASIS Cina Tongkang DAP ini. 

Elaun diterima agak banyak dari Kerajaan Negeri yang dikuasai DAP namun hanya kerana Rm10 pun nak berkira. Bagaimana keaadan rakyat marhean yang membayar setiap kali membeli belah di Gurney Plaza adakah Kerajaan DAP mahu setiap Rakyat Pulau Pnang jugak membantah seperti yang ditunjukkan oleh Wakil Rakyat DAP ini. Mahu huru-hari keaadan dibuatnya.

Pengajaran melalui tauladan kalau dah buruk seseorang pemimpin maka buruklah cara kepimpinannya. Kesian pekerja Melayu wanita kena maki hamun serta bertengkar denganya. MKP bukan nak bersikap RASIS akan tetapi kesian wanita adalah golongan yang lemah perlu pembelaan. MKP adalah pencinta wanita... heeeee.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive