RAPID

Monday, April 13

BETUL KE KAK iJAT CALON #PRKPERMATANGPAUH.........?


MKP gelak guling-guling atas katil empuk di dubai bila tengok cabaran yang telah dibuat oleh Mak Lampir.. Memang depa dah kering modal nak perlekehkan Bakal Calon yang bakal ditentukan kelak. PKR dah hilang taring. 

Mana tidaknya sampai benda yang tak masuk akal macam nie pun boleh buat kenyataan Media. Rakyat Permatang Pauh dah muak dengan lakonan Keluarga Anwar dipilih akan tetapi mengAnak-tirikan pengundi yang memberikan kepercayaan penuh padanya...

Mak lampir menyerang kerana Nurul dan keluarganya diserang oleh Kak Ijat semasa sidang media semalam...

Nurul Izzah Anwar semalam menasihati Ketua Wanita Umno Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil supaya cermin diri terlebih dahulu sebelum mengeluarkan kenyataan berkenaan kawasan Permatang Pauh merupakan "syarikat sendirian berhad" di bawah Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Anak sulung Anwar itu berkata, Shahrizat perlu mencerminkan diri terlebih dahulu sebelum mahu mengkritik mengenai kerusi Permatang Pauh yang dikatakan sebuah syarikat sendirian berhad milik Anwar.

Tambah Nurul Izzah, kerusi Permatang Pauh bukan seperti syarikat  National Feedlot Corporation (NFCorp), yang melibatkan ahli keluarga dalam sesuatu projek yang sebenarnya milik rakyat.

"Ada seorang Ketua Wanita Umno di Permatang Pauh yang tidak tahu malu mengatakan Permatang Pauh sebuah syarikat swasta.

"Saya nak cakap, jika nak belajar, dengar. Kami bukan macam NFCorp (National Feedlot Corporation) atau NFC, yang nak guna dana dan libatkan ahli keluarga dalam satu projek yang sebenarnya untuk rakyat," kata Nurul Izzah dalam satu majlis makan malam di Ipoh.

Nurul Izzah yang menceritakan mengenai pertemuan beliau dengan papanya berkata, walaupun papanya sudah menginap 61 hari di penjara Sungai Buloh, beliau tetap berbangga sebagai keluarga Anwar.

Nurul Izzah berkata, mereka sekeluarga berasa sangat sedih terhadap ujian yang menimpa papanya tetapi, mereka tetap berbangga terhadap papanya kerana tidak melakukan rasuah, tidak menyalahguna kuasa dan tidak menindas orang lain.

3 comments:

Anonymous said...

Izzah berbangga sebagai Keluarga Anwar,....ala hai kalau tak bangga nak buat apa lagilagi pun bapak borek anak rintek.

hangkedee said...

Anda berbangga Anak seorang Peliwat.?

Anonymous said...

tidak melakukan rasuah - edar pink form kepada kroni2 siapa yg boleh lupa

tidak menyalahguna kuasa - membuat gempak kepada saksi dalam liwat I dan menyuruh Musa Hassan melapor terus kepada dia tu bukan salahguna kuasa ke?

tidak menindas orang lain - pergi tanya pada Khalid Ibrahim siapa yang suruh dia letak jawatan kerana tak beri laluan untuk nenek jijah jadi MB Selangor.

Udah la anak puaka, dari ko mula jadi anak PELIWAT sampai dah jadi janda, perangai haram jadah penipu dan pemfitnah tu masih tak berkurangan pun.....

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive