Sebentar tadi Timbalan Presiden Persatuan Bola Sepak Pulau Pinang Datuk Raja Munir Shah menghubungi MKP berkenaan isu penyelewengan pegawai FAP menyeleweng boucer hadiah yang ditimbulkan sebelum ini.penjelasan yang amat jelas telah diterangkan menyatakan ada unsur fitnah yang cuba dilontarkan. Tujuanya adalah supaya mencemarkan imej pengurusan FAP.
Pada ketika ini FAP telah mendapat imbuhan serta sokongan dari kerajaan pusat dan tidak lagi bernaung dibawah kerajaan negeri.Ada kemungkinan ada pihak yang iri hati menghantar e-mail tersebut atas arahan dari sana.
Cabaran dari Timbalan Presiden jelas mencabar pihak yang menghantar email berkenaan bersemuka jika berani.Berikut adalah no. telefon Timbalan Presiden Persatuan Bola Sepak Pulau Pinang 019 480 7559.
Tema Merdeka 2025 : Menyemarak Semangat Cinta Negara
-
Setiap tahun, rakyat Malaysia menyambut Hari Kebangsaan dengan penuh
semangat patriotik, menghayati perjuangan tokoh kemerdekaan, dan
memperingati detik be...
No comments:
Post a Comment