Sunday, December 17

SEJARAH TERCIPTA BUAT @MyRapidKL @KBAB51 @PrasaranaCEO.


Sejarah tercipta buat Prasarana Sendirian Berhad apabila DYMM Sultan Selangor mencemar duli menghabiskan masa selama 7 jam melawat kesemua kemudahan LRT, MRT dan Monorel.


Hari ini diberi peluang mengikuti dan mengiringi rombongan DiRaja Selangor menaiki pengangkutan awam LRT, MRT & Monorail #RapidKL di sekitar Lembah Klang.


Secara keseluruhannya DYMM Sultan Selangor & Tengku Permaisuri serta rombongan amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Kemudahan begitu moden dan canggih, rakyat jaga kebersihan fasiliti dan menggunakan sebaik mungkin

Untuk info, semalam 15 Disember 2017 genap setahun perkhidmatan MRT dibuka untuk orang ramai dan telah mencapai seramai 20 juta jumlah penumpang / pengguna.

Sambutan positif dari penumpang dan pertumbuhan peningkatan yang positif dapat dilihat. Dalam bab ini, boleh dikatakan government right in spending on public transport. Usaha dan inisiatif yang baik dalam mentransformasikan pengangkutan awam.

Dalam masa yang sama #Prasarana tidak mudah berpuas hati dengan perkhidmatan mereka berikan dan sentiasa mencari ruang untuk memperbaiki mutu kualiti servis dan mendengar to the needs of the public.

#Negaraku
#BetterNation

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive