RAPID

Wednesday, September 30

SIAPA NAK KAUT UNTUNG NI? @KDNPUTRAJAYA @Zahid_Hamidi @KP_JIM


Entah berapa kali nak buat pemutihan untuk pendatang asing nie, Ibarat anak kera dihutan disusukan anak sendiri dirumah dibiarkan mati kelaparan. Ketika ini rakyat malaysia mengeluh dengan kos kehidupan yang agak tinggi sehingga Kerajaan Malaysia mengambil langkah drastik untuk memastikan semuanya didalam keadaan yang baik.

Namun ada jugak pihak yang mengaut keuntungan dari Program yang dilaksanakan kerajaan. Setahu MKP program pemutihan ini bukan sekali tapi ini dah masuk kali kedua rasanya.....? 

Wow! Hebaat kan ni? Sebelum ni 4P, 5P dan memersembahkan sekarang 6P dan yang paling best sekali tengok iklan ni, rumah urut, pub dan karaoke semua boleh apply benda ni. Ini bermakna semua pekerja haram tanpa permit dari negar-negara yang disebut diatas boleh mendapat permit halal dengan menyertai program 6P ni.

Itu hari aku ada tulis pasal pendatang haram yang mahu diputihkan, KLIK SINI

Apa yang sedang terjadi dengan negara kita ni? Kita dok sibuk pertikai hak melayu la, hak cina la, hak India la dan hak peribumi semua tapi kita terlepas pandang perkara paling besar iaitu isu kebanjiran PENDATANG HARAM TANPA IZIN. Ini adalah masalah paling besar.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive