Rapid

Friday, May 15

@NajibRazak Berbangga Dengan @myrapidkl @azmiaziz60


Tahniah diucapkan kepada Prasarana Malaysia Bhd kerana mendapat pujian oleh Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Najib Razak kerana telah berjaya memperolehi kontrak untuk mengendalikan operasi dan penyelengaraan sistem Metro untuk musim Haji dari Arafah ke Mina bermula tahun ini. 


Bukan mudah untuk memenangi kontrak bertaraf antarabangsa ini kerana ramai syarikat besar serta mempunyai nama yang gah telah membida. Namun dengan tekad dan komitmen yang tinggi telah mencapai kejayaan yang boleh membanggakan rakyat Malaysia di mata dunia.

Kejayaan ini bukan setakat itu sahaja namun Anugerah ini diberikan selama tiga tahun.Anugerah tersebut diberikan oleh Kementerian Perbandaran dan Hal Ehwal Luar Bandar, Arab Saudi untuk mengendalikan dan menyelengara laluan Al Mashaaer Al Mugaddasah, Mekah Metro yang sedia ada yang beropersai khususnya semasa musim haji.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive