Rapid

Monday, November 10

Ketua Pengarah JPJ nak 5 ribu Rakyat Malaysia Mati...........?"Kita nak rakyat Malaysia mati 5 ribu orang. Kita nak 10 ribu orang mati" Wa.. Apa lu ciakap ini dato'.. Apa pasat mau semua olang mati..

Mau bikin undang-undang olang talak boleh pakai cermin gilap. Tapi lu olang boleh pakai cermin gilap. Bikin rules talak boleh pakai no plat cantik. Tapi apa pasat olang boleh jual. Jika talak boleh pakai, jangan kasi jual la dato'. 

Ini semua kasi bullet sama pakatan nirrajim mau hantam sama kerajaan. Siapa mau jiawab? Tukar menteli baru, tukar rules baru. Tukar menteli baru, tukar rules baru. Manyak boling ma. Kasi butut-butut meeting la baru bikin rules. Jangan sikijap tukar. Sikijap tukar. Olang sudah pasang tinted ma. Talak boleh refund ma.. Haiya..

1 comment:

Anonymous said...

JPJ nie memang belagak bukan sikit banyak.....macam la dia agensi yang terpenting...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive