RAPID

Saturday, June 21

PEMILIHAN PARTI PKR SAMPAI PECAH KEPALA

Semalam Anwar dimasukkan ke hospital IJN mungkin dah nak mampos. Eloklah kalau dah sampai masa. Hari ini berita yang MKP dapat mengatakan proses pemilihan PKR Cabang Kuala Langat bergaduh sampai pecah kepala.

Ini akibat yang kalau dah sampai mengutuk parti orang lain tak betul padahal cerita dalam kain sendiri terselak.

Pemilihan dilangsungkan disebuah restoran yang gambarnya tertera diatas. korang tengok sendiri keadaan kerusi yang pecah dan berterabur.

Difahamkan pihak Polis dipanggil untuk menyelesaikan yang ditimbulkan oleh ahlinyang tidak berpuas hati dengan pemilihan yang dibuat. Alahai PKR korang nie pandai menipu. Tapi hairan jugak ramainyang masih pecaya..... Salah siapa ekkkkkk...

11 comments:

Anonymous said...

ni mcm nak pilih ketua parti samseng...

Anonymous said...

Ada hati nk ke putrajaya...pergi mampos la pkr

Anonymous said...

PKr mana percaya polis. Panggil la unit anal pas, takpun polis ungu Penang.

Anonymous said...

klu da ketuanya perangai cam setan sama je pengikut pkr ni

hangkedee said...

Parti kencing Rakyat, Parti Keling Ramai.

Anonymous said...

PKR = Perosak Keharmonian Rakyat.
Tak heran! Ditubuhkan pun atas kekusutan dan kebencian! dan... kenakalan kote siapa lagi..
Aku rasa gangster pun ada law..

zamano

Anonymous said...

ha ha ha ha seronoknya dajai dan pecacai umno bangang ni dok kutuk PKR,,depa tak sedaq yang umno dah mandolkan depa,jadi bangang dan bengong sampai ke mamposss,,

Anonymous said...

Akhirnya polis juga kena tolong, selepas melaungkan mcm2 terhadap polis!..Panggil lah aljuburi, dia anugerah Allah kan. Can settle one. Bodoh punya melayu fukatan..
orang lama 1957

Anonymous said...

pkr - pakat katok ramai-ramai..tu yg sampai pecah kepala tu habaq hang hehehe

Anonymous said...

kalau puak-puak ini memerintah sure, jahanam negara ini. semua ahli pkr adalah manusia yang paling bangang tak tau berpolitik. kalau orang tak suka blah je, jangan menang dalam semua keadaan

Anonymous said...

baru gempak bro....?

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive