Wednesday, June 22

AL-Juburi Dah Ketaq,Lepas ni Hang Nak Pi Mana.
AL-Juburi dah ketaq pasal Polis dah panggil trio T untuk memberi keterangan bagi kes Video tak senonoh yang didakwa muka sepertinya tapi perut buncit.Pasti ada perancangan untuk lari jika didakwa kelak.jika trio T didakwa adakah pelaku dalam video itu akan terlepas pasti tidak.


Kenyataan al-juburi menyatakan trio T akan dikenakan hukuman paling minimun adalah bersifat meminta belas kesian dan menagih simpati.Masa baguih hang dok mengentot tak kata pun kita main ringan-ringan aje.tengok boleh pegang jangan.KUALA LUMPUR: Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim yakin trio 'Datuk T' yang akan didakwa Jumaat ini hanya akan menerima hukuman paling minimum.
"Saya jangka dakwaan dan hukuman yang bakal dikenakan begitu minimum kerana dakwaan ini bersifat politik saja. Kalau kita (pembangkang) yang didakwa lain ceritanya," katanya pada sidang media di lobi Parlimen, Rabu.
Menurutnya, pendakwaan yang diletakkan di bawah bidang kuasa peguam negara tidak boleh dipandang serius.
Trio 'Datuk T' terdiri daripada bekas Ketua Menteri Melaka, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik, bekas Bendahari Perkasa, Datuk Shuib Lazim, dan juga ahli perniagaan, Datuk Shazryl Eskay Abdullah.
Ketiga-tiga individu itu mengaku menayangkan video seks yang didakwa mirip Anwar kepada para editor dan wartawan di Hotel Carcosa Seri Negara pada 21 Mac lalu.
Salah seorang trio 'Datuk T' mengirim khidmat pesanan ringkas kepada wakil-wakil media meminta mereka hadir ke Mahkamah Jalan Duta pada pukul 8 pagi, Jumaat ini kerana mereka (trio berkenaan) akan didakwa.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive