Tuesday, June 28

Pemuda UMNO Gegar Pejabat PKR.Program Perhimpunan PATRIOT yang dianjurkan Pemuda UMNO Malaysia telahpun bermula hari ini dengan acara konvoi bermotor anjura Pemuda UMNO Selangor dan Wilayah Persekutuan.konvoi tersebut sebagai tanda protes terhadap Perhimpunan BERSIH 2.0 yang dianjurkan Pakatan Rakyat.Konvoi bermotor ini akan berkumpul di Ibu Pejabat PKR, Tropicana sebagai tanda amaran kepada pihak PKR agar menghentikan serta-merta sebarang ugutan terhadap Pemuda UMNO Malaysia.

Sebelum ini, Pemuda UMNO Malaysia berkeras akan meneruskan Perhimpunan PATRIOT jika Pakatan Rakyat mahu meneruskan penganjuran Perhimpunan BERSIH 2.0.
Dalam pada itu, Pemuda UMNO Negeri Sembilan turut menganjurkan konvoi bermotor dan dijangka akan berkumpul di hadapan Pejabat PKR Negeri Sembilan.

Sumber KLpos.com

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive