Thursday, June 23

UTUSAN HARUS DIPERTAHANKAN!ESOK PEMUDA PAS AKAN BERDEMO.

Pemuda Pas akan mengadakan demontrasi haram jalanan bagi bantahan karikatur yang didakwa menghina Islam.Itu yang depa dakwa padahal depa dok wat onar serta mempertahankan DAP buat macam-macam depa buat bodoh saja.Ini harus dipandang serius oleh pihak berkuasa bagi membenteras himpunan haram jalanan.Bagi MKP ini adalah permulaaan bagi pihak polis menjalankan latihan bagi menghadapi bershit pada bulan depan.


Kita tidak hairan dengan sikap sesetengah pihak terutamanya parti pembangkang yang terlalu hipokrit hanya nampak tindakan pihak lawan sahaja tetapi mereka buta dengan tindakan yang mereka sendiri lakukan.

Isu karikatur di dalam Utusan Malaysia turut diputarbelitkan oleh mereka.MKP
 pasti semua orang termasuk ahli-ahli PAS dan pembangkang tahu individu yang dikiaskan oleh kartun tersebut.
Dan content kartun itu adalah reflection dan echo daripada kenyataan Hadi Awang, Presiden PAS itu sendiri.Satu lagi, kenapakah Persatuan Ulama tidak menegur Mat Sabu, Timbalan PAS yang menyetujui bahawa agama merupakan candu bagi rakyat?No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive