Saturday, June 25

Jangan Halang Jalan Ke Rumah Allah.Kesal dengan pihak pengusaha kereta terpakai membina bangunan dan pintu menghalang laluan penduduk flat jalan kedah untuk menunaikan solat serta anak-anak mereka mengaji Al-quran.Aduan banyak kali dibuat oleh Jawatankuasa masjid akan tetapi tidak diendahkan oleh pemilik serta pihak PBT.Tanah atau tapak yang dibangunkan adalah tanah wakaf yang diberikan kepada pihak masjid akan tetapi diambil kesempatan oleh pihak tidak bertanggungjawab mengaut keuntungan dari kesusahan umat islam dari flat jalan kedah seramai 2ribu penduduk menunaikan kewajipan bersolat setiap hari.Pagar yang dibina.

Pengerusi masjid dan Datuk Seri Yusuf Latif senbagai pengerusi kariah masjid Pulau Pinang turut turun padang.

Pemuda UMNO Tanjong yang diketua oleh Saudara Jeffri Salim bersemangat untuk membela nasib umat islam sekitar Parlimen Tanjong.

Skuad Gempur Pemuda Umno Tanjong merobohkan pintu yang menghalang laluan.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive