Thursday, June 16

MAT SAPU TOLONG BERSIH ANUWARBukan main ranggi lagi si Mat Sabun ni sejak menyandang jawatan no 2 tertinggi dalam Pas pusat.

Sungguh pun terpaksa berganding bahu dengan betina anak keling haram jadah yg juga mantan Presiden Majlis Peguam.

Agaknya si bongok Mat Sabun ni tak sedar yang si anak keling tu lah manusia yang anti dengan orang-orang Islam dan penyokong kuat orang-orang Islam yang Murtad.

Tapi apa si samdol ni ada kisah sebab status Mat Sabun pun tak tentu lagi keaslian Islam nya sebab dia menganut fahaman Syiah.

Mahu tak mahu terpaksa lah Tok Adi Awang bengkok menukar negara Islam kepada negara kebajikan ..al maklumlah nak bagi laluan kepada Mat Sabun menjalankan kerja-kerjanya dan agenda politiknya untuk survival PAS.Musyidul Am Pas Nik Najis yg dah sosat tuh boleh lah buat solat istikhorah banyak-banyak..moga-moga Pas akan terus sesat daripada terus betul.Cakap pasal perhimpunan BERSIH 2.0 bakal memperlihatkan ramai orang-orang melayu yg tertipu dengan dakyah yahudi mabuk Mat Sabun.Bila dah dapat signal dari Anwar totey bengkok... tengoklah betapa lantang nya dia ...

Weiii Mat Sabun.......!!!!!!!

Kalau nak buat perhimpunan pun pergilah buat kat lombong pasir yang fuckatan rakyat korek kat area batang berjuntai tuh... atau buat dekat negeri-negeri yang di perintah oleh Fuckatan Rakyat. Tak payah lah nak buat kat kl atau pun putrajaya... dah tentu permit tak lepas punya.. silap-silap comfirm kena lokap atau ISA lagi sekali.

Bagi bangsa-bangsa melayu yang dah minum air holy water fuckatan rakyat tu.. syabas lah kalau nak sangat menyertai perhimpunan BERSIH 2.0 .

Khabarnya akan ada juga melayu-melayu yg menentang perhimpunan BERSIH 2.0 ini.Jadi pertembungan ini dilihat pertembungan bangsa melayu yang bakal menghantuk-hantuk kan kepala diantara satu sama lain sampai berdarah dan pecah sehingga terburai otak.

Puak-puak cina cauvanist DAP dan konco-konco MCA  dilihat sonyappp yooo.... orang melayu mengamuk sesama sendiri kaum cina chauvanist ni duk cocok senyap-senyap dari belakang.Apa kata kalau kita bagi kaum-kaum cina ni sebagai barisan hadapan menentang perhimpunan BERSIH nanti.Rasa-rasanya ada ker yng berminat nak hadir.

Jadi untuk orang-orang melayu sedar-sedar lah.. takde satu pun yang menguntungkan untuk bangsa melayu dalam perhimpunan BERSIH 2.0 ini..kecuali Mat Sabun yang maruah sebagai orang melayu dah hancur... digulai dan di jual oleh Dap sehingga ke tahap sehina-hina najis babi.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive