Sunday, December 29

VIDEO " RAFIZI MENGAKU SIMPAN 5BOM LETUPKAN KUALA LUMPUR........ @razlanrafii

DAh Kantoi lu Rafizi takkan kena provoke macam tue dah londeh semuanya. Apa punya jantan macam nie itu baru rakyat biasa macam mana pulak bila didesak oleh pihak berkuasa. MKP pasti semuanya terlondeh..

Kalau mengikut risikan polis himpunan  haram yang dirancang oleh kumpulan yang dipercayai pro pembangkang di Dataran Merdeka pada malam ambang tahun baru boleh mencetuskan insiden buruk yang gugat keamanan negara.

Timbalan Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh berkata penganjur perhimpunan haram tersebut dipercayai akan mendirikan khemah di sekitar Dataran Merdeka dengan membawa pelbagai senjata termasuk bom tangan bagi melakukan kekecohan.

Empat kumpulan yang dikenalpasti akan terlibat dalam himpunan itu ialah Gerakan Turun Kos Sara Hidup (Turun), Jingga 13, Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) dan Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM).

1 comment:

Anonymous said...

kalu lu berani..buat la ...bom ..la KL. Kita caj dia lancarkan perang terhadap YDP Agong. mcm geng al maunah dulu. buat la..

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive