RAPID

Thursday, May 1

KOLEKSI AWEK TERBAIK #BantahGST....


Perghhh ini adalah daya tarikan yang membuatkan mamat kat belakang tue cair. Bukan kata depa tapi MKP pun cair. Tapi sayang muka cantek tapi akai letak kat lutut. Sayang seribu kali sayang. 






Apa punya haram jadah nak bantah GST sesama hampa pun dok bergaduh. Nie mesti kes raba awek yang MKP tunjukkan diatas. Depa nie nak bergaduh tak ada benda lain. Macam Ketua Pembangkang jugak kes Lubang Kunyit pun dok berebut. Macam haram jadah. Macam mana nak bangunkan Malaysia macam nie, Ada akai jangan pulak letak kat lutut. Tapi di kepala. Sesama kita renungkan. 

ini video terbaik sepanjang zaman. apa lagi kasi pecah la kepala tue. Nak suruh MKP pecahkan kepala orang lagi ke......? huhuhuhu

8 comments:

Anonymous said...

BN + GST = BaNGSaT

Anonymous said...

blogger matkilaupenang.blogspot terbaikkkk.....unit anal PAS vs SAMM....terbaik tapi kata kata yang keluar dari mulut macai SAMM cukup sadis....sadisss...aawwuuu

Anonymous said...

wahai pendemo2 sekalian...
wlu aku x sekolah tinggi tapi aku tau akan kebaikan GST..
mngkin sebahagian dari kalian lbh tinggi sekolah dr saya tp knp kalian turut serta demo tersebut...
DIBAYARKAH...?
BANGANGNYA KALIAN...
BETUL2 BANGANG.........

Anonymous said...

Cai-cai UMNO makin sasau setelah demo GST mencatata kehadiran 100,000 lebih. UMNO mampu ke buat. Sangkaan mereka PR akan hilang sokongan tidak menjadi. Kasihan cai-cai UMNO. Itulah kuat sangat makan rasuah, Habis keturunan kau makan benda haram

Anonymous said...

ygn aku tau
CARTA TERTINGGI PERASUAH
KETUA KAZMU DATO SRI LIWAT ANUNUK BRAHIHEM
DAP
PKR DAN PAS
EHHHH UMNO MEDMANG ADA TAPI DAH KENA TANGKAP SBB ORG SPRM SUKA TANGKP ORG UMNO

Anonymous said...

Hai Melayu Melayu. Apa nak jadi ngan bangsa ku?

Anonymous said...

Ini yang dikatakan "BEAUTY WITH NO BRAINS". Patut belajar dari Prof Muhaya bagaimana nak jadi wanita soleha yang dituntut oleh ALLAH s.w.t

Anonymous said...

Besar ye dia punya tuuuuuuuuu.
jangan marah aaaaaa

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive