Rapid

Tuesday, May 27

#PRKTelukIntan RUSUHAN KAUM BAKAL TERCETUS.........?


Rusuhan Kaum bakal tercetus pada PRK kali ini. Ini firasat dari lubuk hati MKP. Api perkauman telah dinyalakan oleh Pemimpin DAP. Tapi MKP boleh bagi kredit pada pemimpin DAP bijak menyalahkan seteru politiknya sedangkan punca tercetusnya api kemarahan dari mereka sendiri.

Pemimpin Barisan Nasional masih lagi bermain taktik kurang bijak bukan semua MKP maksudkan yang menonjol menyerang DAP adalah DS Zahid Hamidi serta Datuk Rahman Dahlan.


MKP agak terkilan dengan pemimpin lain yang hanya berselindung tanpa menyerang pemimpin DAP. Nak jaga hati apa lagi bila mereka terang-terang menghina UMNO. Takkan tak nak bersuara. Nak duduk diam baik tak payah masuk arena politik.

Poster Calon diconteng serta dilebel bodoh tapi masih lagi bermain taktik lemah lembut. Makin lama makin terkulailah jawabnya Parti Komponen BN nie. Nanti anak cucu kencing atas kubur korang baru ada akai. 

Tukarkah cara kempen seperti tahun 70an tue. Rakyat semakin cerdik menilai. tapi sepandai pandai depa pun kena gak tipu ngan Anwar nak tawan Putrajaya.  

1 comment:

tukang telek said...

Jgnlah selalu kata "tak pa lah, biak p lah, tenggok dulu lah, sabak lah. Tunjuklah ketegasaan kita dgn undang undang yg keras. Supaya rakyat dapat didisplingkan.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive