Rapid

Tuesday, May 20

VIDEO : GUAN ENG LANGGAR CALON BEBAS #PRK #BukitGelugor

Berikut adalah kisah yang sebenar terjadi tadi. Abu Backer sebenarnya mahu berjumpa dengan Lim Guan Eng bagi menyampaikan satu surat jemputan tetapi dihalang masuk sedangkan calon DAP iaitu Ramkarpal dibiarkan masuk sewenang-wenangnya.

Tindakan Abu Backer yang melawan ketika dihalang masuk ke dewan DUN tersebut mengundang kekecohan apabila pihak keselamatan DUN bertindak menarik dan menghalang Abu Backer sehingga beliau terjatuh.

Abu Backer juga bertindak menghampiri kenderaan rasmi rasmi Lim Guan Eng dan terjatuh ke jalanraya apabila dihalang oleh pihak pengawal KM seterusnya beliau mendakwa mengalami kecederaan.

Pada jam 2.30, Abu Backer telah di bawa ke hospital Pulau Pinang menggunakan ambulan hospital tersebut dan keadaan dihadapan bangunan DUN telah kembali tenang.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive