RAPID

Wednesday, March 19

MPKj MENGAMUK BUANG SEMUA BENDERA @BarisanNasonal #KajangMove #TolakWAWI4Kajang



PKR makin tertekan dan terdesak nampaknya. Penguatkuasa MPKajang bertindak secara rejim zionis dgn menurunkan bendera dan poster milik BN dengan sengaja. PKR menggunakan MPKj sbg alat pemuas nafsu politik mereka.

Mereka sebenarnya tertekan dgn gerakkerja jentera BN yg secara tersusun memasang bendera dan poster utk BN. Sebaliknya berlaku kpd PKR, jentera PKR kurang efisien manakala Pas dan Dap hanya suam2 kuku sahaja membantu menyebabkan PKR terpaksa mengupah kontraktor berbayar mahal utk menguruskan pemasangan bendera dan bahan kempen milik PKR.

Adakah Kak Wan Azizah bakal tumbang bersama keegoan suaminya? Ini tidak mustahil berdasarkan sentimen pengundi Kajang skrg yg rata2 ditemui kecewa dgn pentadbiran negeri terutamanya Kajang melibatkan pelbagai hal.

1 comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum sume,

Ada berita baik...kuasa penyembah Dajjal No. 1 dunia akan binasa tidak lama lagi...

1. ICBM akan meluncur dari China ke USA....confirmed.

2. ICBM akan meluncur dari
USA & territorial military ke China...juga confirmed.

3. Armada China dah dapat lesen ke Laut Hindi....dengan pengorbanan warga 150 lebih jiwa dlm MH 370

4.USA Panicked...tak berani pon.....

5. US gertak China...

6. China tibai semacam je..kata misi kita misi SUCI kemanusiaan untok cari warga yang hilang

7. Di lautan Hindi akan ada kapal perang China yang ronda2 baru la Bapak Daqjjal No. 1 dunia ada AKAI..

8. Mudah2an akan binasa lah tu....

9. Bab Orang Maldives Nampak kapal terbang rendah iras2 MAS ..

10. Depa ni Muselims.. Koran tak ajar menipu...

--kalau orang Maldives nampak kapal terbang tu tapi kata tak nampak itu maknanya TIPU.

-- kalau orang Maldives tak nampak kapal terbang MAS tu tapi kata NAMPAK maknanya sama ada Orang Maldives itu GILA atau Kapal terbang MAS tu yang GILA....

11. Ini permainan world powers...

12. Kalau ada sapa sapa yang DEFENSIVE sangat kapal tu tak da di DIEgo Garcia tu sebenarnya takut sebab bukan senang nak kata US / CIA punya kerja..Siapa berani ? Be honest please...biasa la tu...memang CIA syok buat kerja haramjadah tu..

13. Allah tak redho...bagi orang Maldives yang MUslims (tak menipu) nampak....

14. Allah tu banyak Jundullahnya dibumi ini..nyamok la, ikan nun la, entah apa lagi tak ingat la...ini pula MUslim beriman kesayangan Allah swt yang nampak..

15. Kalau di Maldives kata berita tu palsu, maknanya yang nampak tu semua GILA atau sebenarnya bermain game TAKUT kat US...

16. Sapa tak takut US mai tolong bagi tau say IC numbers dan Name...nak simpan je !

Apa pon memandangkan Tuan Guru Haron Din YANG TERSASAR perjuangan politiknya sebelum ini telah bagai sireh pulang ke gagang yakni BERKATA BENAR TENTANG KEUPAYAAN Kerajaan menangani kes ini dan beliau mohon kita bersatu ...dan berdoa mohon ditunjuk oleh Allah jua. Iaitu pengakhiran episod KHIANAT ini...

...abu ahmed & the Keeper of East Gate....

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive