exponegaraku

Wednesday, March 19

@n_izzah KENA MAKI PULAK PAGI TADI......... #KajangMove #WanAzizah4kajang


Apa dah jadi dengan kempen anak beranak asyik kena balun saja.Dah terbongkar pembohongan yang selalu dibibir mulut.

MKP agak kesian dengan Nurul Izzah nie pasal baru saja ditinggal laki. Pagi nie kena maki pulak dengan bakal pengundi PRK Kajang.

Begitulah nasib dua beranak yang dirundung malang kerana mereka jelas dilihat ditolak oleh majority orang melayu semasa tempoh berkempen di PRK Kajang.

Semalam dapat kita lihat bagaimana Ibunya Wan Azizzah dicemuh oleh peniaga semasa berkempen di SINI.

Pagi ni Nurul izzah pula kena maki di sungai sekamat.

Makcik ni kata, masa kempen PRK masuk pasar melayu dapatkan undi. Dah menang, gerai melayulah yang memula kena roboh.
Kan dah kena setepek!! 

Apakah rasanya bila selipar lembik ditampar kemuka Nurul Izzah yang agak gebu tue. Kalau MKP bukan nak tampar cuma nak cium aje.... 

Tak salah bercium kalau ikut prinsip yang dibawa oleh Parti Pakatan Rakyat.... Depan Belakang Sama Rasa. Bercium aje bukan luak pun.....


MKP Ayat Sempoi : Kalau dah boleh buat aksi makan ice-cream ngan Prof. kat Sarawak apa salahnya MKP cuba aksi yang lain plak.....

1 comment:

Anonymous said...

Kah..kah...
padan muka hang...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive