Rapid

Sunday, June 2

WOW!! BLOGGER RED BEAN ARMY DIBAYAR OLEH PDC..... @PDRMsia TOLONG TANGKAP.....


Hebat! Blogger DAP di lantik Lim Guan Eng sebagai pengurus di PDCC  secara terus tanpa melalui sebarang proses temuduga dengan gaji bulanan sekitar RM7ribu sebulan. Menurut sumber,Chris Lee juga adalah sebahagian daripada Red Bean Army ,sejauh mana penglibatan beliau harus disiasat oleh pihak Polis.

Dikhabarkan ketika itu… arahan diberikan oleh Lim Guan Eng kepada Bos Besar PDCC En Iskandar (anti melayu proksi DAP) agar memberi jawatan sebagai pengurus kepada Chris Lee.

Yang menjadi persoalan kenapa dan mengapa Chris Lee di lantik sebagai pengurus di sebuah syarikat konsultan PDC sedangkan lebih ramai lagi yang berkelayakan dan sesuai berada didalam PDCC. 

Blogger ini hanyalah lulusan IT dan tidak ada kena mengena dengan kejuruteraan sivil mahu pun berpengalaman dalam mana mana bidang pembinaan.

Apa yang hebat sangat hingga dilantik tanpa perlu melalui proses temuduga?

Adakah perlantikan Chris Lee hanyalah sebagai turn key  membayar gaji beliau untuk membuat kerja propaganda DAP yang langsung tidak membabitkan urusan kerja PDCC sama sekali.?

BACA LAGI : KLIK

MKP Ayat Sempoi : Blogger UMNO dapat lagi Banyak DER.... 20ribu sebulan...huhuhuhu.....

2 comments:

Anonymous said...

Dgn sendiri terbukti cina hangit kelulusan rendah tak tau buat kerja...yg tau buat kerja fitnah menyerang kerajaan...sama jenis cina gaji tinggi...SUPER RASIS..

Anonymous said...

Selalunya di dlm glc kerajaan, decision is made by the board of director. Patut yg kena adalah board of directors pdcc. Check who are these BOD. Baru kebenaran boleh terbongkar. Mungkin ada unsur2 kroni dan nepotism (suku sakat). Should be treated same as nfc case.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive