Rapid

Tuesday, July 9

AHMAD MASLAN DIMALUKAN OLEH RAKYAT KUALA BESUT #PRKBESUT

Kesian Tok Mat Maslan mangsa pertama yang telah diperlecehkan oleh CyberTrooper sebelah sana. Ceramah dengan hanya sorang makcik dan 2 anaknya. dibelakangnya pulak banyak kerusi kosong!!! Apa dah jadi!!!! Bagi MKP ini adalah langkah pertama yang telah dimainkan oleh mereka untuk memburukkan pemimpin. So sorry sebab MKP tiada fakta untuk diberikan dan tiada gambar untuk membuktikan dengan fakta. Kecuali MKP berada disana.

MKP berharap pihak TERANGGANUTODAY menjawab kesemua persoalan ini. MKP difahamkan sudah ada krew membuat liputan seminggu yang lalu. Takkan tak ada yang ikut program Tok Mat.

  Ahmad Maslan Dimalukan Di Terengganu.. Kesian..! 
Semalam Ketua Penerangan UMNO, Malaysia, merangkap Timbalan Menteri Kewangan, Datuk Ahmad Maslan telah melakukan lawatan dan tinjauan di Pulau Perhentian, 
Terengganu yang difahamkan sebahagian dari kawasan dalam DUN N01 Kuala Besut yang bakal menyaksikan suatu Pihanraya Kecil yang pertama selepas PRU 13. 
Lawatan untuk melihat segala persiapan jentera UMNO/BN di pulau tersebut dalam menghadapi PRK DUN Kuala Besut. 
Apa yang menyedihkan sekali ialah beliau langsung tidak mendapat sambutan dari penduduk tempatan. 
Kalau diikutkan kepada sejarah PRU 13 yang baru berlangsung didapati penduduk Pulau Perhentian memberikan undi yang agak padu pada UMNO/BN, namun jika diambil kira sambutan yang diberikan penduduk disitu semalam menampakkan sokongan sudah mula merudum dan menguncup serta bakal berpindah. 
Risikan dapati para penduduk merasa kecewa dan marah apabila segala janji-janji yang ditaburkan semasa PRU 13 masih tidak ditunaikan oleh UMNO/BN. 
Sebab itu tidak menghairankan apabila Ketua Bahagian UMNO Besut merangkap Menteri Pendidikan II, Datuk Seri Idris Jusoh merayu kepada PAS agar memberikan kemenangan percuma walaupun beliau bercakap besar berdegar-degar UMNO mampu menang dengan majoriti melebehi 4,000 undi.


1 comment:

Anonymous said...

aikk najib.. cina boleh bagi mcm mcm.. beri mkn besar.. ni kerusi aje.. punahsihat tak bagi ke... melayu takde nilai.. cina undi lu olang duduk kerusi empuk.. mana si ong.. tatak idea..

satu lagi yg pelik.. mana ketua pemuda.. pemuda pusat pemuda negeri.. aikkk bila sebelum pru suara letak kat juboq dah menang berebut jawatan.. tak kan sukan bola tak abis lagi.. jasa apa tak tau la.. statement sukan aje.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive