Rapid

Saturday, July 20

MAT REMPIT #PRKKualaBesut DAPAT DURIAN RUNTUH SEMASA KEMPEN.... @fuhas_tweet


Ini adalah satu cara untuk mendekati rakyat pada hari ini golongan mat rempit atau sesiapa sahaja asalkan pengundi N01 Kuala Besut mendapat servis motosikal secara percuma. Usaha sebegini membolehkan rakyat menilai siapa yang berkupayaan untuk membela rakyat pada pilihanraya Kecil pada kali ini. Korang boleh melihat sendiri siapa yang menguruskan serta menjadi mekanik didalam gambar diatas adalah anak muda tempatan.  


Ramai yang datang untuk mendaftar tapi ada dikalangan mereka mengelak untuk mengambil gambar mungkin malu bila diberitahu akan dimasukkan didalam blog..


MKP terharu melihat semangat anak muda bertugas dengan penuh komited. Walaupun pada bulan Ramadhan diwajibkan berpuasa dengan cuaca agak panas diwaktu tengahari sekarang. No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive