Rapid

Saturday, July 20

KAK IJAT MENGAMUK SEMASA KEMPEN #PRKKualaBesut @WanitaUMNOMsia


Sebelum ini bermacam-macam tomahan yang telah dibuat pada Ketua Wanita UMNO nie der... Tomahan tersebut mengatakan bahawa Datuk Seri Shahrizat tadak akan turun berkempen di Kuala Besut kononnya merajuk dan bermacam-macam lagi untuk menjatuhkan kredibiliti DS Shahrizat sebagai Ketua Wanita UMNO. Video ini menjelaskan bahawa DS Shahrizat telah datang ke PRK Kuala Besut berkempen.

Setiap kali PRK untuk makluman semua pembaca Blog MKP bahawa wanita adalah tulang belakang yang menjalankan kajian sikap serta berkempen dari rumah ke rumah. Cara yang dibawa oleh DS Sharizat ini membuatkan pembangkang resah dan gelisah. Oleh kerana itu bagi pembangkang tidak senang duduk dan membuat persepsi bahawa DS Shahrizat tidak bertanggungjawab terhadap WANITA UMNO.  


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive