Rapid

Monday, July 22

CERAMAH ANWAR DI #TOKSABOH SEJUTA PENDUDUK #PRKKualaBesut HADIR...


Pengundi yang ada di Kuala Besut cuma 17ribu itu termasuk yang ada di Pulau Perhentian. Namun lidah rasmi pembangkang sengaja mencari publisiti murahan mengatakah ianya lebih dari itu. Ini adalah lawak yang tiada dapat diterima akal.

Entah mana punya pengikut tegar stor kunyit ini hadir. MKP beranggapan bahawa penyokong yang hadir pada ceramahnya majoritinya adalah dari luar kebanyakkanya dari Kelantan. Adakah ini bijak? Crowd Puller tidak berjaya. 

Best estimate menggunakan 'tasbih besi' dalam lingkungan 500 orang sahaja sedangkan tanah lapang lokasi ceramah boleh senang senang memuatkan 5,000 orang. PAS telah berusaha membawa masuk the best orrator tapi masih gagal menarik kehadiran penonton yang besar. Kenapa??

Kita tahu jawapannya. PAS dan pakatan pembangkang tahu mereka akan kalah. Dan rakyat sudah bosan dengan wayang kulit Anwar Ibrahim.


Beliau sendiri gagal menunaikan janji iaitu bersara dari politik jika gagal menawan Putra Jaya. 

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive