Rapid

Thursday, July 18

AISHAH AKAN PASTIKAN CALON BN KETAQ LUTUT Di #PRKKualaBesut.......


Walaupun frust semasa PRU-13 lalu tak dicalonkan oleh PAS namun pada PRN Kuala Besut Kakok Aishah berkerja lagi menggampang dirinya untuk membantu calon cari makan disini.

Dahsyat betul Kak Esah kita ni kann.. MKP dengar khabar Esah berikrar akan pastikan kemenangan calon Pas didepan jentera muslimat Pas Kuala Besut.. Kak Esah kita tu juga bertekad akan bantu kempen calon Pas walaupun di kubu kuat Umno sendiri disini..

Sambil membantu jentera muslimat Pas membungkus hamper untuk diagih-agihkan ke setiap rumah dikawasan pilihanraya, Kak Esah kita juga katanya berjanji akan menelanjangkan kebobrokan Umno di Terengganu bagi menyedarkan rakyat..

Ishhh..., hebat Kak Esah ye.. Mesti ketar lutut calon Umno kat sini bila dengar ikrar dan janji Kak Esah tu kann.. Mana taknya.., Kak Esah tu bukan calang-calang orang beb.. BEKAS Penyanyi fofuler tuuuu... Hahahaha..

Cerita lagi gempaq tahap gaban pulak.., lepas ni Bob Lokman pulak akan turun bantu setiap bot nelayan menangkap ikan di laut.. Sambil tu Bob akan bagi ceramah diatas sampan..

Rasanya.., habis ikan semua lari nanti beb.. Hahahaha...

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive