RAPID

Monday, July 1

AZEEZ RAHIM DIKATAKAN PENYAMUN.......... @AzeezPutera @Azwanbro @ZambryAbdKadir


MKP mendapat berita bahawa blog budakbenteng yang mengatakan bahawa perlantikan Datuk Azeez Rahim oleh Perdana Menteri sebagai Pengerusi Tabung Haji ibarat memberikan jawatan kepada penyamun.

Wahai picisan mengkarung BudakBenteng kenapa nak membuat tomahan tanpa berdasarkan Fakta!!! Kalau benar sila buat laporan pada SPRM atau agensi berkaitan.
KOrang ingat MKP tak tahu rahsia korang? Sebelum ini MB Perak korang ugut minta duit rm500k!!! nak MKP dedahkan gambar korang dan ugutan korang pada MB Perak?  

Perak Cyber Team nie bukanlah gah sangat pun!!! agak-agak kalau nak buat tomahan...
Apa yang disamun oleh Azeez selama ni? Kita cuma boleh berkata kata tanpa fakta dan bukti yang kukuh..tapi daripada apa yang Sangkakala lihat, Azeez tidaklah seperti yang diperkatakan. 
Kalau nak diikutkan khidmat beliau kepada masyarakat tidak terbalas rasanya, seperti yang pernah ditulis oleh blogger APA tentang khidmat beliau semasa krisis di Mesir satu masa dulu, berapa ramai yang sanggup pergi? 
Baca disini http://bit.ly/1b1DcFI 
Jadi kalau nak dibandingkan dengan pemimpin lain, Sangkakala rasa memanglah layak beliau ditempatkan disitu sebab komitmen yang ditunjukkan oleh beliau amat tinggi.

Tambahan pula, apabila beliau sudah pergi ke serata dunia, maka ramai pemimpin pemimpin dunia mengenali Azeez Rahim walaupun selama ini beliau bukanlah orang yang berjawatan menteri atau sebagainya.
 BACA SETERUSNYA...... KLIK



2 comments:

Anonymous said...

PENYAMUN terbesar tp berlindung dgn kopiah dn jubah ialah pemimpin PAS Laknatullah.. lihatlah daerah2 berbukit bukau di kedah mcm mana ostad PAS haramjadah samun tnpa besa ehsan.. LICIN BOTAK.. tp hutang kedah cecah RM3 billion??? apa ini??

Anonymous said...

Orang Melayu dan bumiputra desak balasan kerana undi umno dapat 88 kerusi.

Ah Jib Gorrr sibuk dengan pengagihan jawatan dan kedudukan dalam kerajaan dan
GLC NGO. Ah Jib Gorr 1M4U outreach RM989billion sahabat Cameron dan suami FLOM juga ketua politikal Lab liberal bapak sekolah cina vernakular .
1M4U transformasi klik klak Ah Jib Gorrrrrr, yang hadhir di
benua AFRIKA 1.5 hari aje, bergegas scepat munkin ke London.
Masih belum balik (07.07.13) dari London lepas cabut dari afrika
secapat deras.
Project usaha sama PNB Sime sri setia Battersea tak akan melibat kan
aliran wang keluar ?

Orang Melayu dan Bumiputra desak produk kempen PRU 13 untuk bumiputra bukan untuk UMNO.

Kita banyak "cash dan asset" di Malaysia untuk di labur kan di United
Kingdom ? Cakap besar depan orang putih .Sama sebiji macam IBAI.
10,000 pound sterling untuk OUTREACH 1M4U di England
,cukup ke ? JUal orang lebih untung .mesti ada aliran .

Orang Melayu dan bumiputra desak balasan kerana UMNO dapat 88 kerusi.

Ah Jib Gorrrrr yang amat seronok gembira suka ria dengan orang putih dan sahabat kepada zionist dan anti Islam cameron, London my second
home,balik kampung ke Ah Jib Gorrrr,mesti FLOM seronok kan....

Orang Melayu dan bumiputra minta desak pekik jerit keriaw Ah JibGorrr bapak sekolah vernakular cina

Ah Jib gorrrr nama kan diri nya presiden parti melayu terbesar dengan 3 juta ahli ?

Tukar Presiden kali ini jom tukar presiden di PAU. Mengapa tidak !

arjuna waspada
changkat lobak

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive