Rapid

Wednesday, July 17

PASANGAN SEKS BELAAN DAP AKHIRNYA KANTOI........


MKP berharap tindakkan harus diambil kalau setakat hadir dan ambil keterangan lepas itu diam membisu baik tak payah menyusahkan anggota Polis yang terpaksa bersengkang mata study kes ini...

Pasangan Alvin Tan dan Vivian Lee akan hadir di Ibu Pejabat Polis Bukit Aman dalam masa terdekat bagi membantu siasatan polis berhubung gambar yang mempersenda Ramadan di Facebook mereka.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Datuk Ku Chin Wah berkata pasangan itu akan hadir bersama peguam mereka.

"Mereka hanya memaklumkan kepada polis untuk serah diri di Bukit Aman, namun cubaan anggota kami untuk menghubungi mereka gagal," katanya kepada pemberita di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur di sini hari ini.

Pasangan berkenaan mempersenda Ramadan apabila memuat naik gambar sedang makan hidangan khinzir, Bak Kut Teh, berserta kapsyen dan logo halal yang menyentuh sensitiviti umat Islam di laman sosial facebook baru-baru ini.

Semalam Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar menasihatkan pasangan itu agar tampil menyerah diri bagi membantu siasatan polis.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive