exponegaraku

Sunday, July 14

ZAHARIN MOHD YASSIN DALANG BERSAMA SHAHLAN UNTUK JAHANAMKAN @NajibRazak


Ini adalah satu Produk yang sudah ketinggalan bak kata pepatah "Rumah Kata PI Kuboq kata MAI" Namun riak dan egonya masih menyangka dirinya masih up to date macam anak muda,Sedaqla rambut pun dah beruban....  Jika dahulu dizaman katak bawah tempurung bolehlah nak berlagak sakan tapi sekarang nie zaman dah berubah , Nak berdebat akan tetapi penakut dan bacul.


Sekarang ini Zaharin tengah bekerjasama dengan Sahlan Nasution merangkap Pengarah Strategik PMO untuk berusaha memperkasakan media sosial pro kerajaan kononnya...lawak tahap gaban beb tak boleh bayangkan kalau Zaharin atau Sahlan yang jadi Pengarah Jabatan Media Sosial yang diura urakan akan ditubuhkan tidak lama lagi. Maka makin lama lingkup punah semuanya. Sahlan tue dah kalah ada hati lagi nak jadi Pengarah....... #DahKalahSudahlah..... Diri sendiri pun tak mampu nak menang ini pulak nak jadi Pengarah Strategik......Boleh Blah....

Rupanya ada musuh didalam selimut dari Pejabat Perdana Menteri!!! MKP terkejut dengan berita yang diterima mungkin ini langkah mengorek lubang kubur sendiri. Shahlan Nasution telah dilantik menjadi Pengarah Strategik Jabatan Perdana Menteri. Ini bakal menjahanamkan Tranfomasi yang telah dibuat oleh DS Najib Razak. MKP rasa tidak layak Shahlan Nasution 
dilantik memegang jawatan berkenaan. BACA SETERUSNYA KLIK

4 comments:

Anonymous said...

Salam..tsmy kata perlukan perubahan hala tuju...bersama denag tsmy tak bro...najib danh menagrut sngat dah...

Budakteranung

Anonymous said...

byk betul punahsihat punahsihat sekeliling najib.. najib pun jika nak letak org sendiri pilih la yg layak dan tak jahanamkan umno agama dan bangsa MELAYU

mohd fahmy mohamad said...

halo bro mkp klu x tahu tajuk cerita jgn la tulis rumah kata p kubur kata mai pasal yg kau letak gambar 2 gambar siapa dgn perempun n zmy 2 tahu ke apa program masa ni jgn ikut sedap je main tembak pasal masa ni ada event tekun bsama ngo pernita so yg perempun ni ahli ngo jgn la cakap mengarut lainkali seblm post apa2 selidik dulu seblm tulis

Matkilau penang said...

tak payah nak membela si Zaharin nie. mohd fahmy...cemiuh aku dengar dah tua tak sedaq diri

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive