RAPID

Wednesday, September 11

HEBAT ADUN PAS PAROI!!! GAMBAQ 18SX TUE.........?


Bukan rekaan tapi ini kejadian betul-betul terjadi pada Adun PAS Paroi.Tapi apa nak heran PAS nie maksum der...Stopa Spender yang ada video sahih pun penyokong tegar PAS tak pecaya inikan pulak Akaun Facebook....Apa ada hal....?

Adun Paroi, Mohd Ghazali Wahid kecewa apabila akaun Facebook beliau diceroboh individu yang dipercayai sengaja mahu menjatuhkan kariernya sebagai wakil rakyat.

Ini namanya politik murahan mahu perhatian masyarakat.!!!!

Menurut Ghazali, laman Facebook yang menjadi penghubung beliau dengan orang ramai disedari diceroboh sejak tiga hari lalu apabila muncul status asing di dinding akaunnya, selain terdapat beberapa video lucah kononnya ditonton beliau.

Akibat itu, ramai pengikut beliau yang mengutuk dan ada antaranya memberi komen sinis.

“Sebaik sahaja saya masuk ke akaun Facebook, saya terkejut dengan dengan status tidak senonoh terpamer di dinding akaun saya. Akaun laman sosial ini dikawal pegawai khas saya selaku admin, dan tidak mungkin perkara sebegini boleh berlaku," katanya.

Bagi MKP yang berhubung dengan rakyat tue pegawai Khas dia bukan ADUN itu sendiri. Orang PAS nie bukan boleh pecaya sangat!!!

Pada pendapat MKP jika tidak membuka laman web tertentu mustahil untuk di godam, MKP adalah salah seorang yang aktif dilaman Facebook dan sehingga kini tidak pernah lagi di Godam. Kena lapor itu menjadi lumrah dah selalu sangat kena.

So pada ADUN Paroi tue jagalah akaun FB tue sendiri lepas nie... kalau tidak bagi aje kat MKP handle..Tapi kena bayar lerrrrr......

14 comments:

Nie Feng Malaysia said...

dan dan yo jaaangggg... torkono baru nak golabaaahhh.

cakap yo lah tak tahan, tertokaaannn !!

Anonymous said...

Assalamualaikum harap maklum tuan itu bukan adun pas paroi tuan itu adun bn paroi yg baru monang pru 13 ari tu tuan tolong betulkan balik ye tuan

Panglima Harimau said...

Salam perjuangan
Harap dapat pautkan blog saya di boleh MKP
Terima kasih ya

http://panglima-harimau.blogspot.com/

wahidah said...

kenapa tuan blog malukan umno sendiri ? hahaha

N25 Paroi: Mohd Ghazali Abd Wahid
54 Tahun : Pendidikan : Universiti Utara Malaysia dalam jurusan Diploma Perniagaan Kepimpinan : Pembantu Teknik Telikom , Ahli Majlis MPN , AJK UMNO Bahagian Rembau. Akan memastikan Barisan Nasional merampaskembali DUN Paroi dari tangan PAS.

http://n9kini.com/n25-paroi-mohd-ghazali-abd-wahid/

Anonymous said...

Bro, sila betulkan fakta. Adun Paroi, Ghazali Wahid dari BN, bukan Pas...dulu ya Pas tapi nama dia Mohd Taufek (kalah dalam PRU lepas)

Anonymous said...

Salam bro...
ni adun BN ni...dia ni baik org eh...mesra rakyat..buat malu je ko ni...

Yb Raz said...

hahaha fb sendiri taknak jaga

Matkilau penang said...

Saya tahu itu adun BN.macam nie nak kasi ingat pada adun BN tak pandai media sosial

Matkilau penang said...

Memang nak kasi ajar skit adun BN yang kureng cerdik di media sosial

Matkilau penang said...

Ini cuai namanya. Tanggunglah akibatnya...

Matkilau penang said...

Tahu fakta tersebut.saja nak provoke

Matkilau penang said...

Saya pautkan selepas ini.....tq sahabat

Matkilau penang said...

Saya pautkan selepas ini.....tq sahabat

Anonymous said...

GO TO HELL WITH UMNO

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive