Rapid

Thursday, September 26

VIDEO : DISAMUN DIRUANG MELETAK KERETA....


Tempat macam nie pun depa berani ragut. Apa dah jadi dengan manusia sekarang takkan sampai terdesak sampai macam tue banyak lagi perkerjaan halal yang boleh dibuat untuk mencari rezeki. Ini yang perlu dibenteras oleh pihak PDRM. Kebanyakkan mereka ini adalah warga asing. MKP sahut baik cadangan suapaya PATI ini dihapuskan sama sekali.

Ni pulak lagi satu Gangstar ugut Ketua Polis Negeri. Nanti kena GangBangs baru tau. Apa kejadah depa nie sampai berani semacam. Tapi MKP pecaya pihak Polis tidak sedikit pun gentar dengan ugutan yang diterima. Kalau takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai. Kalau kail panjang sejengkal laut yang dalam jangan dicuba.


Ketua Polis Pulau Pinang Datuk Abdul Rahim Hanafi membuat laporan polis selepas menerima beberapa ugutan menerusi Sistem Pesanan Ringkas (SMS) daripada individu tidak dikenali. 
Beliau yang menerima lebih daripada tiga SMS ugutan pada Isnin membuat laporan itu di Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut di sini pukul 9 malam semalam. 
Antara kandungan SMS berkenaan ialah "Hello kepala Penang mau kasi ingat U sudah ambil saya punya kawan lima orang, U jangan ingat U The Best". Selain itu pengirim SMS tersebut turut mengugut untuk "mengambil" Abdul Rahim atau rakannya jika tidak berjaya "mengambil" Abdul Rahim. 
Kesemua SMS terbabit diterima daripada nombor yang sama bermula pukul 9 pagi ketika Abdul Rahim berada di pejabatnya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen negeri di sini. 
Sementara itu Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman Datuk Hadi Ho Abdullah ketika dihubungi mengesahkan kejadian dan kandungan SMS yang diterima oleh Abdul Rahim. 
Polis sedang menjalankan siasatan, katanya. - BERNAMA

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive