exponegaraku

Tuesday, September 24

VIDEO : ISTERI PEMAIN BOLASEPAK (MAT YO) MAKI HAMUN PAK GUARD........... LELAKI DAYUS..


Video ini mula menjadi perhatian ramai semalam dan ianya menunjukkan perilaku isteri kepada pemain bola sepak, Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo) yang memaki hamun seorang pengawal keselamatan yang menegur kesilapan meletak kenderaan.

Akibatnya ramai orang yang membalas perbuatan isteri Mat Yo tersebut dengan kritikan pedas di laman sosial.

Enjoy video WTF ni:


Ini bukan budaya kita maki-mencaci tapi kalau dah perempuan yang bersikap macam nie tak hormat orang tua apa lagi laki dia sendiri. MKP bukan nak membela sesiapa akan tetapi benda macam nie harus diberi pengajaran. Jangan berlagak diva sangat!!! Menteri pun tahu hormat orang der....


Bini Mat Yo nie dari mana ek??? Kelantan kot???...Patutlah BODOH...



16 comments:

sek bedil said...

mat yo dr besut la bongokkk...

Anonymous said...

apakehal ayat last tu mcm bodoh sngt jeee.... Oohh,patut pun,mat penang mmg bodoh pun sbb tu DAP bleh pijak org penang...!!!

Matkilau penang said...

Haaa3 sapa makan cili dialah rasa pedasnya....nak lagi...ptuihhhh

Matkilau penang said...

Peduli apa aku......janji dia main bola untuk kelantan....

Anonymous said...

Tak ada video full ker.....

Anonymous said...

Mat yoyo... itu pasal bini pun mcm yoyo...

Tipikal minah2 dan mat2 kelantan! Ckp pasal ugama bagai mengalhkan imam Shafie, tapi perangai....

Sendiri bole fikir lah, tak payah nafi2 bagai!

Anonymous said...

Btul tu

Anonymous said...

Orang bodoh komen orang bodoh...bini mat yo tu rupa cerdik sikit..yg ni memang muka pun nmpk bodoh...

Anonymous said...

GrhhHhh not clear video

Anonymous said...

kot ye pun anti orang kelantan...tak perlu la serkap jarang dan tunjuk "ketidakcerdikkan" kamu....bini dia orang KL...dia asal Terengganu...dan dia pemain JDT...tang mana yang kait ngan Kelantan...cuba hang habaq mai...

Anonymous said...

True. Orang kelnatan ni kalau dapat kuasa sikit dah takbur. Pi negeri bandar sikit dah perangai mengalahkan setan. Negeri paling keji , Negeri Kelantan lah.

juliana said...

Semoga jodoh mu dgn org kelantan Amin!

Anonymous said...

Setuju dgn anda. Tulis tanpa usul periksa. Terserlah kebusukan hati. Menyedihkan dia ni. Kasihan kan.

pembela nasib y malang said...

Sedapnya mulut betina ni duk ckp pakcik guard tu janyan dayus.... Tukan org tua x reti nk hormat langsung agknya dgn mak bapak dia pn cam tu jg. Mat yo nsb kola dpt betina bkn perempuan y jd istri ko tu. Hrpkan muka lawa tp x ada nilai moral dan adab budaya melayu. Gara2 perangai istri air muka seorg suami jatuh bagaikan spt setitik nilai hbs susu sebelanga. Tula. Jgn pndang rupa y lawa tp tgk budi pekerti seorg wanita. Prgai mengalahkan budak2. Mentang2la laki seorg pemain bola impian ramai suka2 ht mak bapk dia nk wt prgai bodoh tu... Sbnrnya bkn pakxik guard tu y bodoh dia sbnrnya y bdh......

Anonymous said...

Betina broa!fuck sial..ngn org tUE LU BLEY R maki hamun cube try ngn aku.coNFIRM lu dh mampus msuk kubur.!!!jtUH mruah laki lu gra2..PERANGAI KNAK2 RIANG CM LU bngang.

Anonymous said...

Melihat pada ayat si penulis, tiada bezanya pun dengan sikap isteri matyo. Muhasabah diri lah selalu

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive