Rapid

Saturday, September 28

VIDEO SERAM : HANTU TANPA KEPALA DI LEBUHRAYA PERLIS...

Video ini telah dikirimkan pada MKP petang tadi. Dari penceritaan oleh pemberi maklumat ianya dirakan ketika melalui lebuhraya di Perlis. 

Lebuhraya dari Changloon hingga ke Kuala Perlis ini memang tidak berlampu. Almaklum kawasan ini kepadatan penduduk kurang. 

Sebelum kewujudan lembaga berbentuk kepala manusia ini ada kelibat manusia ditepi lebuhraya berkenaan sedang mengisap rokok. Diceritakan oleh orang kampung sekitar lebuhraya berkenaan bahawa satu kemalangan tragis telah berlaku sebelum ini melibat kereta VIVA yang dipandu oleh 2 lelaki.

Adakah video ini benar atau sebaliknya!! MKP pecaya  pembaca blog ini bijak untuk menilai. Buatlah penilaian berdasarkan apa yang bermain difikiran. 

Makhluk dimuka bumi ini bukan kita sahaja akan tetapi ada jugak yang menggangu hamba Adam ini. 

Jangan jadi macam puak macai Anwar pulak sampai video shih pun diorang tolak. Kalau korang nak kata video ini palsu terserah pada korang lah.... Tapi apa pun ini berlaku di Perlis bukan Negeri BUDU.


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive