Rapid

Sunday, September 29

VIDEO : AIR MATA PEMIMPIN UMNO NIE ADA HARGA KE............ @Zahid_Hamidi @AzeezRahim


MKP minta jangan membuat andaian yang salah dengan maksud serta membuat pandangan yang boleh memudaratkan.

Sebentar tadi MiM dan rakan-rakan telah mengikuti rombongan DS Zahid Hamidi, Menteri Dalam Negeri ke rumah balu Allhyarham Sarjan Zal-Azri Somad. MKP tidak menyertai rombongan ini.

Allahyarham adalah seorang anggota polis yang meninggal dunia dalam pergelutan dengan seorang suspek yang cuba mencuri besi buruk dalam Ops Lejang di Taman Teknologi Cheng, Melaka.

Rumah balu di Sungai Gelugor, Pulau Pinang.


Suasana sedih menyelubungi kami semua apabila balu Allahyarham menangis ketika ustaz membacakan doa.


DS Zahid Hamidi telah mengucapkan takziah dan kata-kata perangsang kepada keluarga Allahyarham.

 

Turut hadir ialah Dato Omar Faudzar, Ketua UMNO Bukit Gelugor, Dato Musa Sheikh Fadzir, Setiausaha UMNO negeri, Dato Azeez Rahim, Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Dato Rahim, Ketua Polis Negeri dan beberapa lagi kepimpinan bahagian.

Lihat video di bawah :

Video : Pemimpin-pemimpin UMNO ziarah balu Allahyarham.

Untuk rekod, Sarjan Zal-Azri Abdul Somad, 31, dari Bahagian Risikan Jenayah (D4), Ibu Pejabat Polis Kontinjen Melaka, cedera di kepala dan meninggal dunia di tempat kejadian.
Artikel ini adalah dari Dr MIM 

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive