exponegaraku

Tuesday, September 24

VIDEO PENGAKUAN ORANG TUA DITENDANG BINI MAT- YO #POYO


Apa nak kata lagi kalau dah menjadi bualan hari nie, Memang padan muka dengan Bini Mat-Yo yang poyo nie, MKP nak bagitau kita nie Melayu. Sopan Santun budaya kita. Takkan orang tua yang berkerja mencari rezeki yang halal untuk anak serta keluarga harus dimaki seperti anjing. Kalau orang berumur macam nie hang tak tau nak hormat macam mana nak hormat laki hang sendiri, Memang akai letak kat lutut hang nie. Harap muka aje lawa tapi perangai macam biawak..

Nah satu video parody buat hang....Lepas nie muka letak kat mana pun tak tau. Silap hari bulan keluar pi kedai makan pun orang ramai maki hang berkandaq. Elok sangat pasal akai letak kat lutut...


Ini adalah video pengakuan dari Orang Tua yang ditendang oleh bini Mat Yo poyo...


MY NEWS HUB.

5 comments:

Anonymous said...

Salam, mohon tuan pautkan blog saya sebagaimana saya pautkan blog tuan di blog saya. Terima kasih.

Matkilau penang said...

salam sahabat,

macam mana nk pautkan link url tak bagi....

Anonymous said...

mat yo poyo!

tuihhh!

Anonymous said...

Kerabat kelentit bini mung la Mat poYo, menyamar sebagai kaum kerabat diRaja adalah satu kesalahan undang2, tau tak?

Mat poYo siap tolak2 Pak Guard lagi takut hentam bini baka anjing Chihuahua dia tu.

KHHARRRHH PTUIHHH!!

Anonymous said...

bini mat yo memamg sial....x tahu nk hormat org tua....cuba kita fikir mcm mana dia hormat mak bapak dia...rasanya dia pun layan mak bapak dia macam dia maki hamun pak cik guard tu......hidup pak cik guard.....mari kita ramai ludah atas muka bini mat yo nie.tuihh.......1000000000X

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive