Rapid

Tuesday, August 20

GENG PARIA 04 UGUT POLIS PULAK @PDRMsia @Zahid_Hamidi


Depa akan mengganas terhadap PDRM dijangka bila-bila masa. Sungguh kurang ajar sehingga mencabar undang-undang. Ini adalah natijahnya bila mereka telah diberikan muka oleh PARIA DIDALAM DAP....

DAP menerusi ADUN Seri Delima, R.S.N Rayer berjaya menghasut ahli-ahli keluarga anggota GANG 04 yang mati dalam kejadian tembak-menembak dengan pasukan polis untuk membuat laporan polis dalam cubaan menyalahkan operasi penghapusan dan pencegahan itu.

DAP sentiasa terlibat dalam sebarang usaha menggagalkan usaha PDRM mencegah dan memerangi jenayah. Sekalipun pada masa yang sama, mereka mendabik dada konon-kononnya merekalah parti yang memperjuangkan keamanan, hakikat yang ditunjukkan oleh parti tersebut, tidak ubah seperti Parti Likud di negara haram Zionis Israel yang amat menyokong pembunuhan rakyat Arab Palestin dan membela setiap penjenayah Zionis.

Dengan kekuatan barisan peguam yang terkemuka namanya dalam DAP, parti itu sudah tentu sedang memujuk ahli-ahli keluarga anggota GANG 04 untuk memulakan prosiding mendapatkan pampasan ratusan juta ringgit daripada Kerajaan Malaysia dan PDRM sepertimana yang mereka pernah lakukan sebelum ini. 


Hari ini mereka sudah menghantar isyarat  seperti gambar diatas di tembok sebuah balai polis .

Hampa saksikan bagaimana para kongsi gelap ini cukup berani…tidak pernah didalam sejarah negara mereka seberani begini..mereka naik tocang apabila mendapat pembelaan DAP..


3 comments:

Anonymous said...

Manjakan sgt pembangkang dan penjenayah selama ni. Inilah akibatnya. Almost too late to recover. Almost. But could still be rectified. If have the guts. Hancurkan semua penjenayah. Mereka tiada hak kecuali berada dlm penjara. Itupun kalau tak mapus kena tembak polis.

Anonymous said...

keluarga penjenayah paria yang mampus kena tembak tu kata anak paria mereka tak terlibat dengan kongsi gelap .. tapi kawan mereka paria 04 yang lain nak balas dendam pulak kat pihak Polis ...

JADI BETULLAH tindakan pihak Polis mengatakan paria yang mati katak tu adalah kumpulan kongsi paria yang ada pistol !!! Kami sokong tindakan PDRM menghapuskan penjenayah tak kira kaum !!!

hehehe kelakar tgk keluarga penjenayah paria tu berbelit macam lidah biawak

Anonymous said...

Tahniah PDRM well done...kasi mampos itu semua paria...gangster konon...haik ptuih!

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive