exponegaraku

Sunday, August 18

@Reginalah PEGAWAI @KhairyKj BOLEH PERGI MAMPOS......


Adakah Regina membayangkan Melayu seronok cuti panjang?

Adakah tweet Regina Lee membayangkan bahawa para penjawat awam, yang kebanyakan mereka Melayu, adalah bersifat malas?

Timeline tweet-tweetnya discreenshot di bawah:

(1) Regina merungut bahawa kerjanya di pejabat Kementerian Belia dan Sukan bertimbun-timbun dan dia tidak sempat menyiapkannya semua.

(2) Rakan Twitter Regina mencadangkan bahawa setiausaha akhbar KJ itu memendekkan senarai kerja yang perlu disiapkannya serta mengagihkan sebahagian kerja kepada rakan-rakan sepejabat.

(3) Regina membalas bahawa “semua orang” (maknanya orang Melayu) sedang bercuti Raya. Dia seorang-seorang Cina sahaja yang rajin bekerja.

(4) Lalu dia mentweet: “OK that does it. Screw you guys I’m going home.”

HELENANG

reginalah Semorang cuti

Apa dah jadi takkan nak tunjuk bagus pulak Pegawai Media KJ nie..... Kalau nak tunjuk bagus pun jangan sampai menghina orang lain. Perangai bangsat macam nie tak patut ada dikalangan pegawai media menteri....

5 comments:

Anonymous said...

abis dah menteri pun bangsat...

Anonymous said...

Ini negeri Melayu yg majoritinya Islam,bila raya mestila ramai yg cuti!Di Englad atau China bila cristmas atau tahun baru Cina semua depa pun cuti jugak,tak aada bangsa lain ganti.....apa masaalah nya?jangan jadi alasan kerja banyak! kalu tak suka KJ boleh berhentikan ambil orang lain!Tak guna simpan pegawai buruk sangka dalam kementerian..!!!!

Anonymous said...

Bodohnya menteri belia sukan ni.. alahaii nape la bengap sngt kau ni kj sama mcm pak mertua bodolah.

DB Mall 27 said...

It is doubtful, and the total vote can be disputed, "he said on ... good going keep jer kat Tanjung Rambutan, always had something this!

DB Mall 27 said...

Once satisfied Anwar Najib defamatory, recently there was an official statement issued by officials in the PMO denied meeting ...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive