RAPID

Friday, August 16

Menteri Tolong Jangan Habaq Kalau Duit Banyak........?


Menteri tolong jangan isytihar harta nanti kena rompak dengan penyamun. Tapi depa nie tak ingat pemimpin yang dipoja nie pun penyamun besaq. Memang haram jadh besaq depa nie yang menaikan mereka pun adalah rakyat kais pagi makan pagi kasi petang makan petang. Kalau hampa tak pecaya pi tengok kt Padang Regas tue Nazri Aziz dah buat KLCC buat rakyat Padang Rengas.  MKP merayu  pada kawan-kawan sekelian sesiapa ada gambar penduduk Padang Rengas yang daif sila emailkan pada MKP dan bakal ditawarkan hadiah berupa wang ringgit. INGAT hanya sekeping gambar.....

MKP bukan nak menghina Menteri nie tapi dah sampai tahap melampau tahap tak boleh pandang walaupun sebelah mata. Sungguh Angkuh dan riak.... wahai nazri aziz  kena ingat sifat riak serta takbur itu dibenci oleh allah... takkan hukum hakam Allah dah lupa bila duit banyak.... Nanti jika ditarik nikmat atau zat Allah boleh papakedana dibuatnya.... Rasanya nazri aziz nie kurang tengok cerita melayu kat Tv. Opsss MKP lupa TV tue cuma untuk orang miskin saja, Orang kaya mana ada masa na tengok TV. Cuma penyamun aje tengok TV big screen kat umah dia....



No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive