Rapid

Friday, November 1

GEMPAQ :PERISIK PAS MASUK PROGRAM UMNO KANTOI!!! PRKSgLimau


Ini adalah wajah pemberi maklumat yang telah dikenal pasti oleh MKP. Mamat nie berkeliaran di sekitar Sungai Dedap memasuki semua program yang dianjurkan oleh UMNO.Dari tingkah-lakunya telah menimbulkan syak wasangka. Jika ahli umno sudah pasti tidak kekok bila diperhatikan gerak-gerinya. 

Hebat mamat nie siap beri maklumat terang-terang lagi pada kawannya yang menaiki motor.kawan dia pulak boleh pakai baju pas memang kantoi lah. 


Reaksi ini telah dirakam oleh lensa MKP apabila bahan bukti untuk memutarbelitkan isu yang diberi pada kawannya telah dirampas.memang mamat nie kantoi tahap gaban.apabila ditangkap dan didesak oleh MKP akhirnya mengaku diupah oleh Mahfuz Omar untuk mencari salah laku yang telah dibuat oleh UMNO terutama UMNO bahagian Baling. Modus operandi mamat nie memang licik kerana umno tidak menyekat mana-mana penduduk atau sesiapa saja menyertai program Barisan Nasional. Itu mungkin kelemahan tapi untuk membantu serta menjaga hati semua pihak buat apa kita nak menyekat.Berkhimat pada rakyat tak perlu menyekat sesiapa saja.cerita tin susu basi dan mencuri dari dapur petugas UMNO Baling telah dikenal pasti.nantikan pengakuan didalam artikel selepas ini.

1 comment:

Anonymous said...

tu budak memang orang sungai dedap la . aku kenai budak ni. dia selalu ada di sana walaupun bukan hari mengundi. rumah dia area tu saja... nak memperbodohkan orang pn siasat dulu bro malu UMNO saja. kalau tak fitnah bukan UMNO la jawabnya

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive