Friday, November 22

PAS TETAP MENJADI ANJING DAP SELAMA-LAMANYA


Pada pemimpin PAS Pulau Pinang sesudah nak mencari kesenangan diri. Hadi Awang tetap dengan keputusan bahawa tetap menjadi anjing pada DAP buat selama-lamanya.  Apa yang korang boleh buat adalah dengan menyalak sampai bukit runtuh. Itupun kalau bukit yang korang salak tue runtuh. MKP pecaya drama boria ini bakal berkubur setelah pemilihan pada muktamar PAS berakhir esok.

Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang menegaskan PAS akan terus menjadi rakan aktif dalam Pakatan Rakyat dan mengingatkan bahawa PAS dan rakan gabungan dalam Pakatan "bukan penumpang".

"Tetapi semua parti-parti dalam PR adalah penggerak bersama untuk memperkukuhkan peranan dalam membawa persefahaman politik ini ke tahap yang lebih maju dan seterusnya memikul amanah yang berat ini," katanya.

Beliau berkata demikian sewaktu menyampaikan ucapan dasar Muktamar PAS ke-59 bertajuk "Rahmat Untuk Semua" di Stadium Malawati Shah Alam, pagi ini.Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang menegaskan PAS akan terus menjadi rakan aktif dalam Pakatan Rakyat dan mengingatkan bahawa PAS dan rakan gabungan dalam Pakatan "bukan penumpang".

"Tetapi semua parti-parti dalam PR adalah penggerak bersama untuk memperkukuhkan peranan dalam membawa persefahaman politik ini ke tahap yang lebih maju dan seterusnya memikul amanah yang berat ini," katanya.

Beliau berkata demikian sewaktu menyampaikan ucapan dasar Muktamar PAS ke-59 bertajuk "Rahmat Untuk Semua" di Stadium Malawati Shah Alam, pagi ini.

1 comment:

Anonymous said...

Haji Hadi ni setakat hebat dalam parti PAS dan kepada penyokong tegar dia je. Berdepan dengan DAP dan PKR jadi jinak sejinaknya. Lain dengan DAP yang sentiasa tegas dalam menolak negara Islam. Nak suruh Karpal kata macam.mwna lagi baru HJ Hadi ni faham.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive